آخرین مطالب

رشد 42.2 درصدی بودجه وزارت میراث فرهنگی اخبار صنعت گردشگری

رشد 42.2 درصدی بودجه وزارت میراث فرهنگی

  بزرگنمایی:

ایران مراسم نیوز: معاون سرمایه‌ گذاری و امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: مجموع اعتبارات هزینه‌ای و عمرانی سال 1399 دستگاه اصلی وزارتخانه پس از تغییرات در کمیسیون تلفیق مجلس، مبلغ یکهزار و 456 میلیارد تومان تعیین شد که این اعتبار به نسبت منابع ابلاغی بودجه سال 98 رشد 42.2 درصدی داشته است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز،ساسان تاجگردون در خصوص عملکرد یک ساله معاونت سرمایه‌گذاری و امور مجلس وزارتخانه با اشاره به تغییر وضعیت منابع هزینه‌ای و عمرانی وزارتخانه و دستگاه‌های وابسته طی سال‌های 98 و 99 بیان کرد: مجموع اعتبارات هزینه‌ای و عمرانی سال 1399 دستگاه اصلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پس از تغییرات در کمیسیون تلفیق مجلس، یکهزار و 456 میلیارد تومان تعیین شد که این اعتبار به نسبت منابع ابلاغیه بودجه سال 1398 رشد 42.2 درصدی داشته است.

وی افزود:‌ همچنین مجموع اعتبارات هزینه‌ای و عمرانی ستاد مرکزی و سایر دستگاه‌های وابسته وزارتخانه در قانون بودجه سال 99 مبلغ یکهزار و 523 میلیارد و 600 میلیون تومان تعیین شده است که نسبت به منابع ابلاغی سال 98 با رشد 39 درصدی همراه بوده است.

او با بیان اینکه با تشکیل وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در قالب اعتبارات هزینه‌ای تغییرات محسوسی را شاهد بودیم، یادآور شد: در حوزه میراث‌فرهنگی علاوه بر منابع از پیش تعیین شده، با اختصاص و ایجاد فعالیت‌های جدید تحت برنامه تأمین، حفاظت، مرمت و معرفی میراث غیرمنقول، ناملموس طبیعی و فرهنگی متناسب با ساختار و اهداف تازه وزارتخانه مواردی مانند اجرای فرایندهای صدور و تمدید مجوزهای میراث‌فرهنگی، حفاظت، ساماندهی و کمک به احیای میراث‌طبیعی کشور، حمایت و پوشش بیمه‌ای مجموعه‌های تاریخی‌فرهنگی و طبیعی کشور پیش‌بینی شده است که این اقدام به عنوان یکی از مزایای بودجه سال 99 در راستای توجه به قانون حمایت از مرمت و احیا بافت‌های تاریخی‌فرهنگی کشور محسوب می‌شود.

جذب منابع 20 مجموعه تاریخی و فرهنگی

معاون سرمایه‌ گذاری و امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: با تشکیل ساختار هیئت امنایی در سال 98، شاهد تحقق 100 درصدی منابع پیش‌بینی شده از محل درآمدهای اختصاصی بوده‌ایم و موفق به جذب 20 مجموعه تاریخی‌فرهنگی با رقم بیش از 25 هزار میلیارد تومان در سال 98 و 26 هزار میلیارد تومان در سال 1399 برای وزارتخانه پیش بینی شده است.

او در خصوص برنامه‌های حوزه گردشگری به طراحی و معرفی برند ملی گردشگری و اجرای فرآیندهای صدور و تمدید مجوزهای گردشگری اشاره کرد و گفت: ‌توسعه سرمایه‌گذاری و اقتصاد گردشگری همچنین توسعه گردشگری پایدار و الکترونیک، دو برنامه جدید اضافه شده در حوزه گردشگری محسوب می‌شوند که در آن‌ها موضوعات مهمی از قانون برنامه ششم مانند شناسایی، معرفی، ساماندهی و توسعه گردشگری جنگل‌ها و سواحل همچنین شناسایی و توسعه مقاصد جدید و کمتر شناخته شده گردشگری مورد تأکید قرار گرفته است.

تاجگردون درخصوص حوزه صنایع‌دستی بیان کرد:‌ حمایت از توسعه کاربرد فناوری‌های نوین در تولید محصولات صنایع‌دستی، ساماندهی و اجرای فرآیندهای صدور و تمدید مجوزهای تولید صنایع‌دستی و بیمه‌های اجتماعی شاغلان شناسه‌دار تحت برنامه احیا و رشد تولیدات صنایع‌دستی و برنامه توسعه گردشگری داخلی در دست اقدام قرار گرفت.

او تأکید کرد: افزایش اعتبارات توازن سهم ملی، تصویب طرح جدید عمرانی گردشگری چمشیر و تجهیز موزه منطقه‌ای فارس و ایجاد ردیف بودجه جدید از دیگر کارهای انجام شده از سوی این معاونت در سال گذشته بوده است.

صدور 4هزار موافقت اصولی و مجوز برای ایجاد تأسیسات گردشگری

معاون سرمایه‌ گذاری و امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در خصوص عملکردهای دفتر تسهیلات و تأمین منابع افزود: راه‌اندازی سامانه الکترونیک صدور موافقت اصولی و مجوز ایجاد، پایش اراضی دولتی واگذار شده به سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری، صدور موافقت اصولی و صدور مجوز بیش از چهار هزار فقره موافقت اصولی و مجوز ایجاد بیش از 230 پروژه تأسیسات گردشگری از جمله کارهای صورت گرفته این دفتر در یک سال اخیر بوده است.

او با اشاره به جذب بیش از 1 میلیون دلار انواع سرمایه خارجی برای ایجاد تأسیسات گردشگری، عنوان کرد: بیش از  131میلیارد ریال از محل بند الف تبصره 18 به طرح و پروژه‌های سه حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اختصاص داده شد که منجر به اشتغال‌زایی مستقیم برای دو هزار و 86 نفر شد.

تاجگردون اعلام کرد: در این یک سال موفق به پرداخت 9 میلیارد و 231  میلیون ریال تسهیلات از محل منابع اشتغال روستایی و عشایری به 16 هزار و 88 طرح و پروژه شدیم که برای 27 هزار و 965 نفر اشتغال‌زایی ایجاد شد. همچنین پرداخت یک هزارو 314 میلیارد ریال تسهیلات به 423 طرح و پروژه از محل منابع اشتغال فراگیر که موجب اشتغال‌زایی دو هزار و 377 نفر شد، از دیگر کارهای انجام شده است.

 او به پرداخت 2 میلیارد و 734 میلیون ریال تسهیلات به 301 طرح و پروژه از محل منابع بهین‌یاب اشاره کرد و ادامه داد: 242 پروژه به مبلغ 36 میلیارد و 156 میلیون ریال به بانک‌های عامل معرفی شد که از این تعداد به 66 پروژه از محل صندوق توسعه ملی تسهیلات تعلق گرفت.

معاون سرمایه‌گذاری و امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پرداخت یارانه سود تسهیلات بانکی به 74 پروژه به مبلغ 119 میلیون و 623 هزار ریال در راستای حمایت از صنعت گردشگری، شروع عملیات اجرای 456 پروژه با حجم سرمایه‌گذاری 81 میلیارد و 213 میلیون ریال و بهره‌برداری از 758 پروژه تأسیسات گردشگری با حجم سرمایه‌گذاری 65 هزار میلیارد ریال را از دیگر کارهای انجام شده از سوی دفتر تسهیلات و تأمین منابع برشمرد.

او با اشاره به عملکرد دفتر مناطق نمونه و زیرساخت‌های گردشگری، افزود: پیش‌نویس آئین‌نامه نحوه تشکیل اداره مناطق نمونه گردشگری در کمیسیون ذیل شورای عالی میراث‌فرهنگی و گردشگری با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی بررسی و بانک اطلاعاتی مربوط به مناطق نمونه گردشگری، اردوگاه‌های گردشگری و اطلاعات زیرساختی پروژه‌های گردشگری بروزرسانی شد.

تاجگردون به تهیه بخشنامه برای مدیران کل استانی به منظور چگونگی نظارت بر فرایند مناطق نمونه گردشگری و شرایط تمدید موافقتنامه تأسیس اشاره کرد و گفت: 48 منطقه که عملکرد نامناسب در حوزه مناطق داشتند را پیگیری و موافقتنامه تأسیس 14 منطقه را لغو کردیم. همچنین به 10 منطقه نمونه گردشگری اخطار داده شد.

 او ادامه داد: در سال 98 به منظور ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز در مناطق گردشگری اعتباری بالغ بر 681 میلیون ریال تخصیص داده شد و در سال 1399 نیز به همین منظور اعتباری معادل 587 میلیون و 350 هزار ریال از محل اعتبارات طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای تاکنون مصوب شده است.

معاون سرمایه‌گذاری و امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، بروزرسانی طرح اشتغال وزارتخانه در راستای تثبیت و ایجاد اشتغال در سال 99 و برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری از 249 پروژه تأسیسات گردشگری در سال جهش تولید را از دیگر کارهای این دفتر برشمرد.

 
 



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

یسنا همایش؛ مجری و کارگزار برگزاری دومین رویداد ملی باور

مروری بر چالش ها و فرصت های پیش روی طرح ملی ترویج کارآفرینی برای دانشجویان

طرح ملی ترویج کارآفرینی کلید انتقال مهارت های کسب و کار است

یسنا همایش؛ مجری و کارگزار برگزاری چهاردهمین همایش ملی نخبگان شد

ثبت نام بنیاد ملی نخبگان آغاز شد

شروع ثبت نام سومین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی صنعت نمایشگاهی

پنجمین نمایشگاه بین المللی مدیریت پسماند و بازیافت افتتاح شد

50 هنرمند ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی حضور دارند

ایثارگران و جانبازان سرافراز سرمایه واقعی شرکت هستند

اقدامات شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سال 1399

1400؛ سال شکوفایی صنعت نمایشگاهی

شرط اعتلای صنعت نمایشگاهی در سال 1400

افزایش کمی و کیفی فعالیت‌های معاونت فنی و مهندسی در سال 99

ضرورت پوست‌اندازی صنعت نمایشگاهی ایران در سال 1400

برگزاری بزرگترین نمایشگاه مجازی ایران

ایران‌شناسی و جذب سرمایه‌گذاران بین‌المللی هدف استراتژیک پاویون ایران در اکسپو 2020

اهداف و عملکرد شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران در سال 99

ساخت نمایشگاه جدید اصفهان مهمترین رخداد اقتصادی سال 99 بود

ضرر 14 میلیارد تومانی نمایشگاه بین‌المللی تبریز از کرونا

برگزاری یک نمایشگاه در ساختمان مجلس

دهمین اجلاس کمیسیون مشترک ایران و اتریش به صورت مجازی برگزار شد

تغییر در زمان برگزاری نمایشگاه اختصاصی ایران در اربیل

بزرگترین نقطه ضعف ایران در رویدادهای خارجی

جای خالی نقشه راهبردی صنعت نمایشگاهی

حضور دکتر زمانی درنشست صمیمی فعالان صنعت نمایشگاهی

برگزاری دومین نشست بانوان تعاونگر و کارآفرین از ایران و آفریقای جنوب

دومین وبینار آموزشی جایکا در اتاق تعاون ایران برگزار شد

محل کار را اجاره کنید

3300 نفر ساعت آموزش مجازی در قشم برگزار شد

نمایشگاه عکس کیوسک 99 در آخرین روزهای سال برگزار می‌شود

نمایشگاه مشاغل خانگی و دستی در بندرعباس آغاز به کار کرد

اولین نمایشگاه ایران و سوریه، خردادماه 1400 برگزار می‌شود

ریشه چالش‌های اقتصاد و صنعت نمایشگاهی کشور

نشست هم‌اندیشی فعالان صنعت نمایشگاهی ایران برگزار می‌شود

گره 14 ساله نمایشگاه کهگیلویه و بویراحمد باز شد

برگزاری اولین نمایشگاه هنرهای سنتی و دستی بانوان ناشنوا

تشکیل شوراهای راهبردی با هدف تسهیل سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد هشت‌گانه کشور

12 مزرعه استخراج ارز دیجیتال در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی فعال و یا در حال ساخت هستند

مهم‌ترین نمایشگاه گردشگری جهان بدون سوغاتی!

زمان برگزاری سومین نمایشگاه ملی فولاد اعلام شد

تأسیس مرکز تجاری ایران در سلیمانیه عراق

اکسپو دوبی، محلی برای تغییر نگاه ایران‌هراسی دنیا

تشریح سیره نبوی در سمینار زندگی اسلامی و جهان معاصر در پیشاور پاکستان

جزئیات طرح‌های برگزیده در رویداد نانواستارت‌آپ

تنها نمایشگاه بین‌المللی دارویی خاورمیانه در ایران

مراکش در نمایشگاه گردشگری در اراضی اشغالی شرکت می‌کند

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فناورانه کرونا در شیراز

نخبگان و برگزیدگان نخستین رویداد ملی شاهد تجلیل شدند

نمایشگاه «موج رنگ» در تهران افتتاح شد

5 مشکل مشابه برای استارت آپ‌ها

نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب
یسنا همایش
سیویلیکا
دورهای مجازی مرکز تجارت بین الملل
وزارت صنعت، معدن و تجارت
ufi
انجمن صنفی غرفه سازان
انجمن صنفی برگزارکنندگان
کاربرند؛ کلینیک کارآفرینی، خلاقیت و تجربه
انجمن تولیدکنندگان مستربچ و کامپاند ایران
اهدای عضو
بانک صادرات ایران
سایت نمایشگاهی ایران مال
بانک ایران زمین
سامانه ورود و خروج آنلاین دینگ
پست بانک
بانک پارسیان
شرکت نمایشگاهی تانا
بانک ملی
انتشارات بلخ مجری کتاب نمایشگاه
شرکت سامع پاد نوین

ایران مراسم نیوز؛ رسانه مرجع صنعت همایش و نمایشگاهی کشور

ایران مراسم نیوز؛ رسانه مرجع صنعت همایش و نمایشگاهی کشور