خوراک آبزیان؛
رشد 40 برابری تولید آبزیان در ایران
اخبار نمایشگاه
بزرگنمایی:
ایران مراسم نیوز: وزیر جهاد کشاورزی گفت: صنعت شیلات ایران پس از انقلاب اسلامی رشد فزایندهای داشته است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز،محمود حجتی در حاشیه بازدید از چهارمین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری، غذاهای دریایی و صنایع وابسته با اعلام این مطلب، افزود: در ابتدای انقلاب اسلامی کل محصولات شیلاتی کشور از منابع دریایی شمال و جنوب و پرورش آبزیان حدود 30 هزار تن بود در حالی که این میزان تولید در سال 97 به بیش از یک میلیون و 250 هزار تن افزایش یافته و رشدی 40 برابری داشته است که افتخار یزرگی برای کشور محسوب میشود.
وی افزود: این افزایش تولید در حالی حاصل شده است که در کشور کمبود منابع آبی به ویژه آب شیرین وجود دارد اما با حضور، سرمایه گذاری، استفاده از ابزار و تکنولوژی های نوین و آشنایی با متدهای روز دنیا در این صنعت شاهد رشد بالایی هستیم.
حجتی با اشاره به این که ایران، اولین تولیدکننده ماهی قزل آلای پرورشی در جهان است، اذعان کرد: البته کشورهای دیگری هم هستند که ماهی قزل آلای بیشتری نسبت به ایران دارند اما در آبهای طبیعی و رودخانه صید میکنند و ما در نوع پرورشی آن رتبه نخست را داریم.
وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که ایران صادر کننده محصولات شیلاتی اعم از صید دریایی و پرورشی است، خاطرنشان کرد: حدود 80 درصد صادرات آبزیان کشور به شرق دور و اروپای غربی بوده و اخیرا هم در زمینه قزل آلا به کشورهای شمالی ایران به خصوص روسیه صادرات داشتهایم.
وی ادامه داد: این صنعت اقبال خوبی هم در سطح کشور داشته و سرمایه گذاران و کارآفرینان در این زمینه فعال هستند.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به این که ظرفیت فوق العاده ای برای پرورش ماهی در دریاها وجود دارد که بسیار بیشتر از میزانی است که ما در حال حاضر تولید میکنیم، تصریح کرد: در این زمینه مطالعات گستردهای انجام و ظرفیت تولید یک میلیون تن پرورش ماهی در دریا پیش بینی شده است که مجوزهای زیست محیطی آن گرفته شده و در برخی مناطق مانند سواحل مکران به دنبال صدور موافقتنامه های اصولی بینام هستیم که تمام مراحل اداری را پشت سرگذاشته باشد و سرمایهگذار و کار آفرین رجوع کننده بتواند به راحتی مجوز بگیرد.
حجتی ادامه داد: امیدواریم بتوانیم با صدور این مجوزها، پرورش ماهی در دریا را به تدریج در تمام سواحل کشور توسعه دهیم و با حضور کارآفرینان این نوع پرورش ماهی را که در اشتغالزایی، ایجاد سالمترین و بهداشتیترین پروتئین مورد نیاز بدن، تامین غذای کشور، ایجاد ارزش افزوده و توسعه بازار صادراتی موثر است به حداکثر ظرفیت تولید برسانیم.
وی با تاکید بر شکوفایی صنعت شیلات و آبزی پروری خاطرنشان کرد: در زمینه شیلات به شکوفایی خوبی رسیدهایم و در این نمایشگاه هم استقبال خوبی از جانب تولیدکنندگان شده و شرکت های دانش بنیان که در تولید بومی برخی قطعات، مخصوصا قطعات مرتبط با پرورش ماهی در دریا فعال هستند، ابزارآلاتی مانند براکت یا پایه قفس که فنی و پیچیده تر بود را به مرحله آنالیز مواد، کیفیت و افزودنی های آن رساندهاند و در مرحله تهیه قالب هستند.
وزیر جهاد کشاورزی ابراز امیدواری کرد: بتوانیم به تدریج در ذنجیره محصولات شیلاتی و ابزار و ادوات آن، با کمک بخش صنعت به خودکفایی برسیم.
- نمایشگاه , همایش و سمینار , کنفرانس و کنگره و سمپوزیوم , وبینار و رویدادهای آنلاین , رویدادهای استارتاپی و تجاری , جشنواره و مسابقات , کارگاه آموزشی , مجامع , گردهمایی و بزرگداشت , رویدادهای جهان , رویدادهای استان ها , سازمان توسعه تجارت ایران , شرکت نمایشگاههای بین المللی , ایران مراسم نیوز؛ رسانه مرجع صنعت همایش و نمایشگاهی , یسنا همایش؛ طراح و برگزارکننده همایش و نمایشگاه , کلینیک کاربرند؛کارآفرینی , خلاقیت , آموزش و برندینگ