بزرگنمایی:
ایران مراسم نیوز:
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز،اولین روز از رویداد همایش سراسری بلاکچین ایران با هدف تبادل نظر، همافزایی و اتصال آموختههای حوزه بلاکچین به صنعت در تمامی لایههای کشوری، استارتآپی و فردی 6 مهرماه برگزار شد.
«بلاکچین؛ واقعیت یا توهم» عنوان اولین پنل این همایش بود. در این پنل گفته شد تا پنج سال آینده حدود 80 درصد از p2p کشور مبنی بر دفترکل توزیع شده بدون ایجاد دغدغه برای حاکمیت انجام خواهد شد. تأثیر دفترکل توزیعشده بر سیستمهای پرداختی کشور هنوز مبهم است؛ بنابراین باید با گامهایی شروع کرد که تأثیرگذاری آن قابل لمس باشد.
«بلاکچین و نقش آن در تحول دیجیتالی»، «عصر جدید رمزدارایی»، «چالشها و مشکلات بلاکچین»، «همه چیز درباره ماینینگ»، «چالش حریم خصوصی در رمزارزها» «رمزارزهای با ثبات و کاربرد آن در مناسبات اقتصادی ایران و جهان»، «نجات با کمپین بلاکچینی» و«پول قراردادی»، عنوانهایی بودند که دررویداد همایش سراسری بلاکچین ایران به بحث درباره آنها پرداخته شد.
در ابتدای این رویداد، اسمعیل ثنایی، مدیرعامل و عضو هیات مدیره آریاهمراه با عنوان «بلاکچین و نقش آن در تحول دیجیتالی» به سخنرانی پرداخت.
اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، بلاکچین، رایانش ابری، بیگ دیتا و 5G از جمله مفاهیمی هستند که اقتصاد دیجیتال را تحت تأثیر قرار خواهند داد. ثنایی با بیان این مطالب گفت: «تا سال 2025 این اقتصاد بخش گستردهای از GDP کشورها را در برمیگیرد.»
مدیرعامل آریاهمراه با اشاره بلاکچین خصوصی و عمومی از رمزارزهایی یاد کرد که در بستر آنها شکل گرفته، او گفت: «لیبرا مورد قبول آمازون و گوگل قرار گرفتهاست اما دولتها با آن مخالفت میکنند؛ زیرا حاکمیت پول رسمی آنها را زیر سؤال میبرد. فیسبوک اعلام کرده که دلار 50 درصد از پشتوانه لیبرا را تشکیل خواهد داد تا بتواند اعتماد آمریکا را جلب کند.»
اسمعیل ثنایی، مدیرعامل و عضو هیات مدیره آریاهمراه
راه حلی برای عدم اعتماد حکومتها به بلاکچین
او راه حل عدم اعتماد حکومتها به بلاکچین را Hybrid Blockchian دانست که با هدف ایجاد شفافیت بیشتر به وجود آمده است. ثنایی گفت: «گارتنر (شرکت پژوهشی و مشاوره آمریکایی) اعلام کرده که90 درصد از پلتفرمهای بلاکچینی تا سال 2021 به سمت Hybrid Blockchian گام برمیدارند.»
تا سال 2030 حجم بازار بلاکچین سه و یکدهم تریلیون دلار خواهد بود. او با بیان این مطلب گفت: «این رقم در سال 2025 تنها 179 میلیون دلار را تشکیل میدهد. اگر بخواهیم با سرعت پیشرفتی که به وجود آمده همگام شویم باید از همین امروز شروع کنیم.»
ثنایی توجه به آموزش، آمادهسازی زیرساختها و مقیاسپذیری را لازمه همگام شدن با ترندهای بلاکچین دانست. او افزود: «هدف از همکاری شرکت آریاهمراه و آزمایشگاه بلاکچین شریف ایجاد فرصت برای استفاده از مزایای بلاکچین است.»
به گفته ثنایی ترندهای بلاکچین کاربرد آن در اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و کلان داده است. مدیرعامل آریا همراه در ادامه بیان کرد: «با برگزاری مدرسه تابستانه بلاکچین ایران سعی کردیم نقشی را در گسترش بلاکچین در کشور ایفا کنیم. همچنین قرار است در همین راستا کلاسهای آموزشی در دانشگاه شریف شکل گیرد.»