اعطای سفرکارت 20 میلیون تومانی برای رونق گردشگری
اخبار صنعت گردشگری
بزرگنمایی:
ایران مراسم نیوز: وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، به منظور رونق بیشتر سفر و ایجاد محرک در حوزه گردشگری همچنین کمک به فروش صنایعدستی با بانک ملت تفاهمنامه امضا کرد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز،تفاهمنامه سفر کارت به امضای علیاصغر مونسان وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت رسید و دو طرف در خصوص ایجاد راهکارهایی برای رونق بازار سفر با یکدیگر توافق کردند.
بر اساس این تفاهمنامه، «سفر کارت ملت» به مبلغ 20 میلیون تومان، با نرخ 4 درصد، تنفس یک ماهه و پرداخت 18 ماهه به هر فرد متقاضی سفر اعطا میشود و افراد میتوانند برای خرید تور از دفاتر خدمات مسافرتی مجاز، اقامت در مراکز اقامتی رسمی و تحت نظارت میراثفرهنگی و مراکز رسمی فروش صنایعدستی، از این سفر کارت که مهلت اعتبار آن 5 ماهه است، استفاده کنند.
مونسان در مراسم امضای این تفاهمنامه گفت: فرایندی که تا کنون طی شده نشاندهنده این است که طرح موفق خواهد بود. یکی از مهمترین ویژگیهای این سفر کارت این است که نرخ آن 4 درصد است که نرخ پایینی است؛ ضمن این که در این طرح گروههای هدف به خوبی دیده شدهاند و اقشار مختلف مردم میتوانند از این سفر کارت استفاده کنند.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: اجرای این طرح میتواند زنجیرهای از مشاغل را در بر گیرد و با توجه به این که گردشگری یک زنجیره وسیعی است، اعطای "سفر کارت ملت" میتواند موجب رونق اقتصادی در بخشهای مختلف شود.
این طرح در حقیقت علاوه بر رونق حوزه سفر و گردشگری، موجب رونق مشاغل مختلف در حوزههای گوناگون خواهد شد و بر همین اساس میتوان گفت بانک ملت به وظیفه مهم بانکی خود با اجرای این طرح عمل میکند.
مونسان در ادامه با اشاره زنجیره گردشگری یادآور شد: به ازای هر 10 شغل یک شغل مستقیم یا غیرمستقیم مرتبط با حوزه گردشگری است. در سال 2019، سهم گردشگری در تولید ناخالص ملی در کشور ما، 11,8میلیارد دلار به صورت مستقیم تخمین زده شده که اگر سهم گردشگری در تولید ناخالص ملی به صورت غیرمستقیم را بخواهیم حساب کنیم، این عدد به رقم 33 میلیارد دلار میرسد.
وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در ادامه گفت: تا پایان دی ماه سال گذشته، 8,8 میلیون گردشگر خارجی وارد کشور شدند که نسبت به سالهای گذشته رشد بسیار خوبی را به دنبال داشت. این در حالی است که بازار گردشگری داخلی نیز در کشور بسیار وسیع است و ظرفیتهای فراوانی در این خصوص وجود دارد.
او در بخش دیگری از صحبتهای خود به حجم سرمایهگذاریها در حوزه گردشگری اشاره کرد و افزود: در دولت یازدهم و دوازدهم 498 هتل احداث شده و 10هزار میلیارد تومان پروژه گردشگری تا پایان دولت دوازدهم به بهرهبرداری خواهد رسید.
مونسان خاطرنشان کرد: پروژههایی که در حوزه گردشگری در حال انجام است، نشان میدهد این صنعت آینده خوبی خواهد داشت و من شک ندارم صنعت گردشگری در اقتصاد کشور در آینده جایگاه بسیار متعالی را به دست خواهد آورد.
رونق گردشگری؛ رونق سایر مشاغل
محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت نیز در این نشست طی سخنانی با اشاره به اهمیت صنعت گردشگری و نقش آن در رونق اقتصادی جامعه گفت: با شیوع کرونا شاهد بودیم که بسیاری مشاغل آسیبهایی دیدند که در این میان صنعت گردشگری نیز متحمل آسیبهایی شد و در چنین شرایطی بانک ملت ورود پیدا کرده است و با امضای این تفاهمنامه به دنبال حمایت از صنعت گردشگری هستیم.
هدف ما از امضای این تفاهمنامه، کمک به توسعه گردشگری، رونق سفر و نیز رونق فروش صنایعدستی است، چرا که اعتقاد ما این است که رونق گردشگری باعث رونق در سایر حوزهها نیز میشود.
بیگدلی ادامه داد: بر اساس مطالعات انجام شده، 18 شغل مستقیم و غیرمستقیم مرتبط با حوزه گردشگری هستند و رونق حوزه سفر و گردشگری میتواند باعث رونق در این 18 شغل نیز شود. سفر کارت ملت با هدف حمایت از صنعت گردشگری و صنایعدستی طراحی و ایجاد شده است. نرخ تسهیلات مرتبط با این سفر کارت 4 درصد است که در حقیقت نرخ تسهیلات قرضالحسنه به شمار میرود؛ با این حال بانک ملت با هدف حمایت از مشاغل آسیبدیده در کرونا خصوصا گردشگری این طرح را عملیاتی میکند.
مدیرعامل بانک ملت ادامه داد: تا کنون 120 هزار میلیارد ریال تسهیلات حمایتی به مشاغل آسیبدیده از کرونا از سوی بانک ملت پرداخت شده که شامل مشاغل مرتبط با حوزه گردشگری نیز میشود. این بانک آمادگی دارد هرجا لازم باشد به منظور رونق گردشگری همکاریهای لازم را با وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی داشته باشد و امیدوارم این تفاهمنامه منشاء خیر و برکت برای همه فعالان حوزه گردشگری و صنایعدستی باشد.
سفرکارت سبب رونق گردشگری میشود
حسین اربابی مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی نیز در مراسم امضای این تفاهمنامه گفت: پیش از این نیز تجربه اجرای سفر کارت را داشتهایم، اما سفرکارتهای قبلی نرخ بهره بالایی داشت، به گونهای که گاهی تا 18 درصد نیز بهره داشت. در حالی که نرخ بهره سفر کارت ملت 4 درصد است.
او افزود: محاسن و معایب سفر کارتهای قبلی بررسی شده و در نهایت با بانک ملت که یکی از بانکهای ریشهدار و قدیمی است، برای امضای تفاهمنامه به توافق رسیدیم. اجرای این طرح، یک محرک جدید در بازار سفر ایجاد خواهد کرد و میتواند باعث رونق سفر و گردشگری در کشور شود.
در پایان این مراسم، تفاهمنامه اجرای این پروژه با حضور وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و مدیرعامل بانک ملت امضا و از سفرکارت ملت رونمایی شد.
- نمایشگاه , همایش و سمینار , کنفرانس و کنگره و سمپوزیوم , وبینار و رویدادهای آنلاین , رویدادهای استارتاپی و تجاری , جشنواره و مسابقات , کارگاه آموزشی , مجامع , گردهمایی و بزرگداشت , رویدادهای جهان , رویدادهای استان ها , سازمان توسعه تجارت ایران , شرکت نمایشگاههای بین المللی , ایران مراسم نیوز؛ رسانه مرجع صنعت همایش و نمایشگاهی , یسنا همایش؛ طراح و برگزارکننده همایش و نمایشگاه , کلینیک کاربرند؛کارآفرینی , خلاقیت , آموزش و برندینگ