بزرگنمایی:
ایران مراسم نیوز: مسافرت و گشت و گذار در گذشته به سادگی و راحتی امروز نبود ولی همچنان عضو جدانشدنی زندگی مردم بود و همین نیاز باعث شد تا نوآوری و خلاقیت در این حوزه شکل گرفته و با گذر زمان روز به روز امکان سفر رفتن برای مردم در سراسر دنیا راحتتر و کیفیت سفرها بهتر شود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز،بنابراعلام چمدون، طی 30 سال اخیر استارت آپهای زیادی در حوزه گردشگری شروع به فعالیت کردند و در بازار داغ رقابت هر روز خدمات تازهای را در زمینه خرید آنلاین بلیط هواپیما ، رزرو هتل و … در اختیار مسافران قرار دادند که با استقبال بینظیری مواجه شد.
برخی از این استارتاپها با فعالیت و نوآوری مداوم هم گستره خدمات خود را توسعه دادند، هم خدمات نوینی پایهگذاری کردند و هم مرحله به مرحله راحتی بیشتری برای کاربران به ارمغان آوردند. در ادامه برخی از این استارتاپها که در زمرهی نوآورترین استارتاپهای گردشگری دنیا به شمار میروند را معرفی میکنیم.
ایربی ان بی (Airbnb)
این استارت آپ که در اواخر سال 2007 راهاندازی شد در حوزه رزرو محل اقامت فعالیت میکند. در واقع Airbnb واسطهای بین صاحبان ملک و گردشگران است. ایربی ان بی با آنلاین کردن و لیست کردن اقامتگاههای مردمی نه تنها کار مسافران را برای رزرو اقامتگاه راحتتر کرد بلکه هزینههای آنها را نیز کاهش داد.
از طرف دیگر هم به صاحبان اقامتگاهها کمک کرد تا بیشتر و راحتتر برای منازل و اقامتگاه خود مسافر پیدا کنند و درآمد خود را افزایش دهند.
کایاک (Kayak)
استارت آپ کایاک که از زیر مجموعههای گروه بوکینگ دات کام است یکی از اولین متاسرچ های گردشگری دنیا بود که در سال 2004 شروع به کار کرد.
کایاک با اتصال به تعداد زیادی از وبسایتهای فروش بلیط و ایرلاینهای دنیا امکان مشاهده و جستجوی عمدهی پروازهای دنیا را ایجاد کرده است. همچنین در کایاک میتوانید قیمتهای یک پرواز را از سایتهای مختلف در کنار هم مشاهده کرده و ارزانترین گزینه را انتخاب کنید.
هاپر Hopper
استارت آپ هاپر در سال 2006 در کشور کانادا راهاندازی شد. این استارت آپ با بررسی روزانه میلیونها بلیط و با استفاده از فناوری و الگوهای مختلف، پیشبینیهایی را در رابطه با قیمت بلیط هواپیما انجام میدهد و به شخص اعلام میکند که چه وقتی برای تهیه بلیط اقدام کند و هنگامی که قیمت بلیط به کمترین حد خود رسید، به مسافر اطلاع میدهد. به این ترتیب هاپر در کاهش هزینههای سفر نقش بسزایی دارد.
در ایران نیز با توجه به گسترش نیاز به خرید آنلاین بلیط هواپیما و رزرو هتل، استارت آپهای زیادی در این حوزه شروع به فعالیت کردند که برخی از آنها در کنار این خدمات دست به خلاقیت و نوآوری در این عرصه زدند و از آنجایی که هزینههای سفر دغدغه بسیاری از مردم در سراسر جهان است استارتاپ چمدون در ایران برای اولین بار و به عنوان پیشگام خدمترسانی در این حوزه از سال 97 شروع به فعالیت کرد
چمدون chamedoon.com
پیش بینی قیمت بلیط هواپیما، سایت چمدون
این استارت آپ ایرانی در کنار فروش آنلاین بلیط هواپیما و رزرو هتل، قیمت بلیط هواپیما برای مقاصد مختلف داخلی را با استفاده از هوش مصنوعی پیشبینی میکند و به مسافر اطلاع میدهد چه زمانی برای خرید بلیط هواپیما اقدام کند.
در واقع شما در سایت چمدون با انتخاب مقصد و تاریخ مورد نظر خود در کنار لیست بلیط ایرلاینهای مختلف، باکس پیشبینی قیمت چمدون را خواهید دید که به شما میگوید برای خرید بلیط ارزانتر بهتر است صبر کنید یا اینکه در روزهای آتی قیمت بلیط هواپیما بالاتر میرود و بهتر است همین حالا اقدام به خرید بلیط کنید.
همچنین مثل هاپر شما میتوانید گزینه پیگیری قیمت را برای اطلاع از کاهش قیمت انتخاب کنید.
چمدون بر اساس قیمت درخواستی شما تغییرات قیمت را تا حدود یک روز مانده به سفر لحظه به لحظه رصد کرده و اطلاعرسانی میکند؛ اما آنچه این استارت آپ را از رقیبان داخلی و خارجی خود متمایز کرده گزینه رزرو اتوماتیک است؛ مثلا اگر میخواهید بلیط هواپیما تهران مشهد بخرید و قیمت بلیطهای موجود از قیمت دلخواهتان بالاتر است میتوانید قیمت مد نظر خود را تعیین کرده و با انتخاب گزینه رزرو اتوماتیک همهچیز را به چمدون بسپارید تا زمانی که قیمت بلیط هواپیما به قیمت مد نظر شما رسید بهطور اتوماتیک بلیط هواپیما را برای شما خریداری کند.
مثل پیگیری قیمت بلیط در این حالت هم قیمتها لحظه به لحظه رصد میشوند و بهمحض موجود شدن قیمت درخواستی شما یا کمتر از آن ربات خرید اتوماتیک چمدون، بلیط را برای شما رزرو میکند.
خرید اتوماتیک بلیط هواپیما، چمدون
با توجه به شرایط و محدودیتها فعلی ناشی از شیوع ویروس کرونا چمدون به شما توصیه میکند فقط درصورت ضرورت و اجبار و با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی از سفر با هواپیما استفاده کنید. همچنین فروش بلیط هواپیما در چمدون با در نظر گرفتن شرایط و محدودیتها انجام میپذیرد.
- نمایشگاه , همایش و سمینار , کنفرانس و کنگره و سمپوزیوم , وبینار و رویدادهای آنلاین , رویدادهای استارتاپی و تجاری , جشنواره و مسابقات , کارگاه آموزشی , مجامع , گردهمایی و بزرگداشت , رویدادهای جهان , رویدادهای استان ها , سازمان توسعه تجارت ایران , شرکت نمایشگاههای بین المللی , ایران مراسم نیوز؛ رسانه مرجع صنعت همایش و نمایشگاهی , یسنا همایش؛ طراح و برگزارکننده همایش و نمایشگاه , کلینیک کاربرند؛کارآفرینی , خلاقیت , آموزش و برندینگ