آخرین مطالب

با حضور رئیس اتحادیه کارفرمایان ارمنستان در اتاق تبریز

زمینه‌های همکاری تجاری میان ایران و ارمنستان بررسی شد اخبار انجمن، اتاق ها و تشکل

زمینه‌های همکاری تجاری میان ایران و ارمنستان بررسی شد

  بزرگنمایی:

ایران مراسم نیوز: گاگیک ماکاریان، رئیس اتحادیه کارفرمایان ارمنستان با حضور در اتاق تبریز، در خصوص زمینه‌های همکاری با فعالان اقتصادی استان آذربایجان شرقی گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز به نقل از اتاق ایران، گاگیک ماکاریان، رئیس اتحادیه کارفرمایان ارمنستان با حضور در اتاق تبریز، در خصوص زمینه‌های همکاری با فعالان اقتصادی استان آذربایجان شرقی گفت‌وگو کرد.

رئیس اتحادیه کارفرمایان ارمنستان با حضور در اتاق تبریز، در خصوص زمینه‌های همکاری با فعالان اقتصادی استان آذربایجان شرقی گفت‌وگو کرد.

گاگیک ماکاریان در جمع فعالان اقتصادی استان اظهار کرد: در مدتی که در ایران بودم، روز به روز بیشتر با پتانسیل های این کشور اشنا شده و تجسم کاملی از زمینه های همکاری به دست آوردم که اولین زمینه گسترش همکاری ها در بخش کشاورزی است. کشاورزی در ارمنستان باید به یکی از صنایع مهم تبدیل شود و از صفر تا صد این صنعت را بتوانیم در کشور خودمان راه اندازی کنیم.

نیازمند همکاری در زمینه پرورش طیور هستیم

او ادامه داد: همچنین در موضوع پرورش طیور نیز نیازمند یکسری همکاری ها هستیم که در این راستا می توانیم نسبت به واردات جوجه از ایران اقدام کرده و همچنین در زمینه دامپزشکی و تامین مواد غذایی طیور نیز از این کشور، کمک بخواهیم.

ماکاریان با بیان اینکه 30 درصد گوشت طیور مصرفی ارمنستان در خود کشور تولید شده و 70 درصد آن وارداتی است، گفت: اگر پیشنهادات خوبی در زمینه واردات جوجه یک روزه و گوشت مرغ وجود داشته باشد، قطعا آن را بررسی خواهیم کرد. در حال حاضر پنج میلیون قطعه جوجه یک روزه و دو میلیون جوجه 90 الی 100 روزه به کشور خود وارد خواهیم کرد.

او افزود: همچنین از همکاری در تاسیس مراکز پرورش طیور و توسعه مراکز نگهداری و پرورش دام های بزرگ استقبال می کنیم.

تاسیس دامداری‌های هوشمند و کشتارگاه‌های جدید، زمینه‌ای برای همکاری

رئیس اتحادیه کارفرمایان ارمنستان، تاسیس دامداری های هوشمند و ایجاد کشتارگاه های جدید در این کشور را از دیگر زمینه های موجود برای همکاری خوانده و گفت: از سوی دیگر ارمنستان، زمین های خوبی برای پرورش دام هایی چون گوسفند دارد و فعالان اقتصادی می توانند، دام های خود را در زمین های ارمنستان پرورش داده و سپس به صورت زنده و یا ذبح اسلامی به ایران منتقل کرده و یا آن را به دیگر کشورها صادر کنند.

محصولات کشاورزی و تنوع آن ها را در ارمنستان افزایش می دهیم

او ادامه داد: از سوی دیگر کارخانه های کنسرو و کمپوت سازی فراوانی در ارمنستان فعالیت می کنند که محصولات تولیدی آن ها به کشورهای روسیه، آمریکا و کشورهای اروپایی صادر می شود که در این زمینه نیاز داریم تا مقدار محصولات و تنوع آن ها را افزایش دهیم و در این راستا نیز می توان شاهد افزایش همکاری ها بوده و از ایران کنسانتره های میوه و یا رب گوجه فرنگی وارد کنیم.

ماکاریان با اشاره به عضویت ارمنستان در اتحادیه اوراسیا گفت: از سوی دیگر در قالب تفاهم نامه های منعقد شده با اتحادیه اروپا، ارمنستان می تواند شش هزار و 400 نوع کالا را با مالیات صفر و یا یک سوم مالیات معمول به اروپا ارسال کند.

حجم محصولات تولیدی ارمنستان برای صادرات کافی نیست

او همچنین ارمنستان را دارای تفاهمنامه های همکاری با دیگر کشورها دانست و گفت: اما از این ظرفیت ها نتوانسته ایم به درستی بهره ببریم چرا که میزان محصولات تولیدی ارمنستان حجم کمی را شامل می شود که در همکاری با ایران می توانیم این مشکل را حل کنیم چرا که ایران کارخانه های تولیدی بزرگ با محصولات فراوان دارد.

رئیس اتحادیه کارفرمایان ارمنستان با اشاره به امضای یکسری توافق نامه ها با ایران گفت: در خصوص تولید لیفتراک های برقی، احداث کارخانه تولید آسانسور در ارمنستان و همچنین تولید برق از گاز، تفاهمنامه هایی با ایران امضا خواهیم کرد.

استقبال از واردات پارچه با کیفیت از ایران

ماکاریان با اشاره به حجم تجاری 280 میلیون دلاری ارمنستان با ترکیه و تصویب قانونی مبنی بر ممنوع شدن واردات از این کشور گفت: پارچه، لباس و اثاث منزل از محصولات وارداتی بودند که حالا در این حوزه ها، می توانیم با کشور ایران همکاری داشته باشیم.

او با اشاره به صادرات 100 میلیون دلاری لباس از ارمنستان به کشورهای مختلف اروپایی گفت: کارخانه و کارگاه های لباس دوزی ارمنستان، سفارش هایی از روسیه و کشورهای اروپایی دارند و برای این منظور نیاز به پارچه هایی با کیفیت بالا داریم.

حوزه ساخت و ساز از زمینه های دیگر همکاری

رئیس اتحادیه کارفرمایان ارمنستان، ساخت و ساز را زمینه دیگر همکاری ها دانسته و گفت: فعالان حوزه ساخت و ساز می توانند نسبت به ساخت خانه های ارزان قیمت، جاده، احداث پل و دیگر زیرساخت های عمرانی در ارمنستان اقدام کنند. از سوی دیگر ارمنستان از پروژه هایی در حوزه انرژی، احداث نیروگاه های خورشیدی و نیروگاه های حرارتی نیز استقبال می کند.

او همچنین با اشاره به علاقه ارمنستان به فعالیت در حوزه ماشین سازی گفت: قراضه آهن زیادی در ارمنستان داریم که از این قراضه ها به بهترین نحو می توانیم استفاده کنیم و بدین منظور نیازمند انتقال تجربیات در حوزه ماشین سازی هستیم.

ماکاریان ادامه داد: تجارت بین دو کشور مستلزم قوانین تسهیل شده مالی است چرا که در حال حاضر وجود تحریم های اقتصادی مانع از تجارت صحیح بین دو کشور می شود که در این راستا باید گزینه های جدیدی را برای تسهیل مبادلات دو کشور بررسی کنیم.

توجه به موضوع کشت فراسرزمینی

ابوالفتح ابراهیمی، نائب رییس اتاق تبریز نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت های بالای استان در حوزه صنعت و صادرات گفت: یکی از بزرگترین معادن مس ایران در استان آذربایجان شرقی قرار دارد که با توجه به وجود معادن مس و مولیبدن در جنوب ارمنستان می تواند همکاری های خوبی در این حوزه شکل گرفته و در زمینه استخراج و بهره برداری از این معادن می توانیم نقش آفرین باشیم.

او ادامه داد: همچنین وجود منطقه آزاد ارس در استان آذربایجان شرقی به لحاظ نزدیکی به ارمنستان می تواند راهکار بسیار از مسائل و مشکلات تجاری بین دو کشور باشد.

ابراهیمی با پیشنهاد ساماندهی پایانه مرزی نوردوز به عنوان تنها مرز رسمی بین دو کشور گفت: افراد زیادی حاضر به سرمایه گذاری در این خصوص هستند.

او افزود: برگزاری اجلاس همکاری های بین بخشی مابین جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان می تواند در راستای افزایش همکاری های بین بخشی موثر باشد.

نائب رییس اتاق تبریز، برقراری پرواز مستقیم از تبریز به عنوان تنها استان هم مرز با ارمنستان به دلیل مشکلات مربوط به جاده های دسترسی در سمت ارمنستان و تاسیس مرکز تجاری ایران شامل نمایشگاه و فروشگاه در ارمنستان و ایروان را از دیگر زمینه های همکاری عنوان کرد.

او همچنین اعزام هیات ویژه و تخصصی برای بررسی امکان کشت فراسرزمینی در ارمنستان، اعزام هیات ویژه بازارشناسی جهت بررسی فرصت های صادراتی به ارمنستان، اعزام و پذیرش مستمر هیات های سیاسی و اقتصادی بین ارمنستان و استان آذربایجان شرقی، تلاش برای رفع مشکلات مرتبط با نقل و انتقال پول و مسائل بانکی و تلاش برای انتخاب استان به عنوان پایلوت همکاری های استانی با ارمنستان را از دیگر پیشنهادات لازم برای گسترش روابط اقتصادی بین دو کشور دانست.

پیشنهاد اجرایی نمودن طرح بندر خشک

علیرضا نظیف، دبیر میز ارمنستان نیز در این جلسه با ارائه پیشنهاد اجرایی کردن طرح بندر خشک گفت: بندر خشک یک بندر درون سرزمینی چند منظوره است که به طور مستقیم توسط جاده یا راه آهن به بندر دریایی وصل است و مرکزی برای انتقال کالاها به مقاصد دیگر محسوب می شود.

او ادامه داد: با توجه به عدم دسترسی ارمنستان به آب های آزاد و استفاده این کشور از بندرعباس برای ترانزیت کالا، استان آذربایجان شرقی می تواند نقش بندر خشک را برای ارمنستان ایفا کند.

نظیف همچنین خواستار برگزاری مستمر وبینارهای تخصصی مابین اعضای انجمن کارآفرینان با اتاق بازرگانی تبریز و فعالان اقتصادی استان شده و گفت: بازرگانان ما در ارتباط با طرف های ارمنی مشکل دارند که در این راستا خواستار ایجاد سامانه مشترک اطلاع رسانی تجار و اطلاعات اقتصادی و تجاری هستیم.

رییس دفتر نمایندگی شمالغرب انجمن دوستی ایران و ارمنستان همچنین خواستار توجه بیشتر به موضوع کشت فراسرزمینی و عملیاتی نمودن پروژه های مربوط به این موضوع گفت: استان آذربایجان شرقی ظرفیت های قابل توجهی در حوزه کشاورزی دارد که با توجه به مزیت های کشور ارمنستان در فرآیند کشت فراسرزمینی، باید شاهد اقدامات عملی در این زمینه باشیم.

همچنین در این جلسه، فعالان حوزه اقتصادی استان به بیان نظرات خود در راستای افزایش همکاری های اقتصادی دو جانبه پرداختند.

گفتنی است این جلسه در راستای اجرای مصوبات شورای گفت‌وگوی استان مبنی بر بررسی ظرفیت کشورهای همسایه و افزایش مبادلات تجاری با آن ها برگزار شد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

شروع ثبت نام سومین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی صنعت نمایشگاهی

پنجمین نمایشگاه بین المللی مدیریت پسماند و بازیافت افتتاح شد

50 هنرمند ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی حضور دارند

ایثارگران و جانبازان سرافراز سرمایه واقعی شرکت هستند

اقدامات شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سال 1399

1400؛ سال شکوفایی صنعت نمایشگاهی

شرط اعتلای صنعت نمایشگاهی در سال 1400

افزایش کمی و کیفی فعالیت‌های معاونت فنی و مهندسی در سال 99

ضرورت پوست‌اندازی صنعت نمایشگاهی ایران در سال 1400

برگزاری بزرگترین نمایشگاه مجازی ایران

ایران‌شناسی و جذب سرمایه‌گذاران بین‌المللی هدف استراتژیک پاویون ایران در اکسپو 2020

اهداف و عملکرد شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی ایران در سال 99

ساخت نمایشگاه جدید اصفهان مهمترین رخداد اقتصادی سال 99 بود

ضرر 14 میلیارد تومانی نمایشگاه بین‌المللی تبریز از کرونا

برگزاری یک نمایشگاه در ساختمان مجلس

دهمین اجلاس کمیسیون مشترک ایران و اتریش به صورت مجازی برگزار شد

تغییر در زمان برگزاری نمایشگاه اختصاصی ایران در اربیل

بزرگترین نقطه ضعف ایران در رویدادهای خارجی

جای خالی نقشه راهبردی صنعت نمایشگاهی

حضور دکتر زمانی درنشست صمیمی فعالان صنعت نمایشگاهی

برگزاری دومین نشست بانوان تعاونگر و کارآفرین از ایران و آفریقای جنوب

دومین وبینار آموزشی جایکا در اتاق تعاون ایران برگزار شد

محل کار را اجاره کنید

3300 نفر ساعت آموزش مجازی در قشم برگزار شد

نمایشگاه عکس کیوسک 99 در آخرین روزهای سال برگزار می‌شود

نمایشگاه مشاغل خانگی و دستی در بندرعباس آغاز به کار کرد

اولین نمایشگاه ایران و سوریه، خردادماه 1400 برگزار می‌شود

ریشه چالش‌های اقتصاد و صنعت نمایشگاهی کشور

نشست هم‌اندیشی فعالان صنعت نمایشگاهی ایران برگزار می‌شود

گره 14 ساله نمایشگاه کهگیلویه و بویراحمد باز شد

برگزاری اولین نمایشگاه هنرهای سنتی و دستی بانوان ناشنوا

تشکیل شوراهای راهبردی با هدف تسهیل سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد هشت‌گانه کشور

12 مزرعه استخراج ارز دیجیتال در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی فعال و یا در حال ساخت هستند

مهم‌ترین نمایشگاه گردشگری جهان بدون سوغاتی!

زمان برگزاری سومین نمایشگاه ملی فولاد اعلام شد

تأسیس مرکز تجاری ایران در سلیمانیه عراق

اکسپو دوبی، محلی برای تغییر نگاه ایران‌هراسی دنیا

تشریح سیره نبوی در سمینار زندگی اسلامی و جهان معاصر در پیشاور پاکستان

جزئیات طرح‌های برگزیده در رویداد نانواستارت‌آپ

تنها نمایشگاه بین‌المللی دارویی خاورمیانه در ایران

مراکش در نمایشگاه گردشگری در اراضی اشغالی شرکت می‌کند

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فناورانه کرونا در شیراز

نخبگان و برگزیدگان نخستین رویداد ملی شاهد تجلیل شدند

نمایشگاه «موج رنگ» در تهران افتتاح شد

5 مشکل مشابه برای استارت آپ‌ها

نمایشگاه آثار جشنواره مد و لباس در بیرجند برپا شد

نخستین پارک توانبخشی دانش آموزان استثنایی در ایلام ایجاد می‌شود

نمایشگاه گردشگری برلین با حضور ایران گشایش یافت

پیام صلح و دوستی ایران برای همه جهانیان در اکسپو 2020 دوبی

حضور هئیت‌های خارجی در هفدهمین نمایشگاه کشاورزی شیراز

نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب
یسنا همایش
سیویلیکا
دورهای مجازی مرکز تجارت بین الملل
وزارت صنعت، معدن و تجارت
ufi
انجمن صنفی غرفه سازان
انجمن صنفی برگزارکنندگان
کاربرند؛ کلینیک کارآفرینی، خلاقیت و تجربه
انجمن تولیدکنندگان مستربچ و کامپاند ایران
اهدای عضو
بانک صادرات ایران
سایت نمایشگاهی ایران مال
بانک ایران زمین
سامانه ورود و خروج آنلاین دینگ
پست بانک
بانک پارسیان
شرکت نمایشگاهی تانا
بانک ملی
انتشارات بلخ مجری کتاب نمایشگاه
شرکت سامع پاد نوین

ایران مراسم نیوز؛ رسانه مرجع صنعت همایش و نمایشگاهی کشور

ایران مراسم نیوز؛ رسانه مرجع صنعت همایش و نمایشگاهی کشور