ایران مراسم نیوز: ایران مراسم نیوز: همایش ملی شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی، 22 آبان 1398 در اصفهان - دانشگاه اصفهان برگزار می شود.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز، صنعت تولید شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی یکی از بزرگترین بخشهای مربوط به علوم و صنایع غذایی است. مصرف این محصولات طی سالهای اخیر در ایران با رشد چشمگیری مواجه شده است. در راستای ارتقای دانش و پژوهش، همایش ملّی شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی، در پی آن است که متخصصان حوزه های مختلف مرتبط با شکلات، قهوه و شیرین کننده های طبیعی و نیز فرآورده های حاصل از آنها را در همایش گرد هم آورد و ضمن ارتباط با صنایع و آشنایی با مشکلات آنها، پژوهش های چند سال اخیر در این حوزه را ارائه نماید، همچنین با تمرکز بر جنبه های اقتصادی این موضوعات، به کارآفرینی و اشغال، استانداردسازی، تولید محصولات جدید و صادرات فرآورده های آنها نیز کمک نماید.
بررسی محورها: ابعاد تاریخی، فرهنگی و اجتماعی، ارزش غذایی و جایگاه آنها در سبد غذایی مردم، ابعاد بهداشتی و درمانی، صنایع غذایی مرتبط، ترکیبات فرآسودمند حاوی شکلات، قهوه و شیرینکننده های طبیعی، اقتصاد و تجارت، زیست شناسی، کشاورزی و تولید محصولات مرتبط است.