ایران مراسم نیوز: مراسم آغاز سال 1398، سازمان جهاد دانشگاهی 17 فروردین ماه 98 در محل پژوهشکده فرهنگ، هنر و معماری تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز، در این مراسم، محمدرضا پورعابدی، معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی با اشاره به فعالیتهای پژوهشی جهاد دانشگاهی طی 40 سال گذشته از جمله به سرانجام رساندن 13 هزار طرح پژوهشی، تدوین 1073 جلد کتاب و 1300 مقاله، ارائه 480 فناوری، برگزاری چهار هزار و 473 کارگاه و حضور در سه هزار و 93 نمایشگاه، گفت: سال 98 نقطه عطفی در پژوهش و فناوری این سازمان به شمار میآید، چرا که با توجه به فرصت تحریم میتوانیم اتکا به توان داخل داشته باشیم، ضمن آن که به موجب دیدار با مقام معظم رهبری فرصتی برای ارتباط با بدنه اجرایی کشور نیز برای ما فراهم شده است.
وی افزود: نیازمند بازآفرینی در حوزه پژوهش و فناوری از جمله منابع انسانی، ساختار و زمینههای کاری هستیم. ضمن آن که در عین حفظ استقلال و چابکی باید از منظر تصمیم سازیها منسجمتر عمل کنیم. چالش اصلی ما تبدیل پژوهشها به کسب و کار و تولید ارزش افزوده و ثروت است.
همچنین محمدصادق بیجندی، معاون رئیس جهاد دانشگاهی، در این مراسم گفت: پیگیری پروژه ملی "eight "مربوط به بحث زبان آموزی که با همکاری ستاد دفتر مرکزی و دفتر قزوین درحال انجام است، راهاندازی موقت مراکز آزمون و برگزاری ششمین آزمون فراگیر استخدامی دستگاهها، راهاندازی موقت کانون ارزیابی و توسعه شایستگی، پیگیری مفاد تفاهمنامهها و قراردادهای مختلف مانند طرح سرباز ماهر در پنج استان قطعی شده و احتمالاً تا 15 استان نیز تکمیلمی شود.
وی افزود: مهم ترین فعالیتهای سال 97 حوزه تجاریسازی، امور پارکها و مراکز رشد نیز افتتاح 14 مرکز نوآوری و شکوفایی در 5 استان، جذب 52 استارتاپ در مراکز نوآوری و شکوفایی و مشارکت آنها در 7 استارتاپ برتر، افتتاح پارک فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی، راهاندازی مرکز رشد فناوری نوین سلامت مشهد و صنایع فرهنگی زنجان، راهاندازی رسمی سامانه فن یوز است.
احمد شریفیزاده، معاون هماهنگی و امور مجلس جهاد دانشگاهی نیز در سخنانی به بسیج همگانی برای ارتباط نمایندگان جهاد دانشگاهی با نمایندگان مجلس اشاره کرد و گفت: در این راستا تاکنون با مساعدت و پیگیری واحدهای شهرستان، اقدامات خوبی انجام شده است.
در پایان مراسم عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه در حوزه فرهنگی 37 طرح ملی و سراسری و 90 درصد برنامهها محقق شده است، گفت: مسائل اجتماعی و آسیبهای اجتماعی را در دستور کار خود قرار دادهایم و راهاندازی مرکز نوآوری اجتماعی را با جدیت پیگیری خواهیم کرد؛ هدف اصلی ما توانمندسازی نیروی انسانی و کیفیسازی حوزه فرهنگ است.