ایران مراسم نیوز: چهارمین دوره مسابقات هوش مصنوعی در پنج رشته و با حضور تیمهای دانشجویی و شرکتی از سوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در اسفندماه برگزار میشود.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دبیر جشنواره هوش مصنوعی امیرکبیر، هدف هوش مصنوعی را ایجاد رفتارهای هوشمندانه در ماشین برشمرد و گفت: قلمرو کاربرد هوش مصنوعی در سالهای اخیر گسترش چشمگیری داشته، به طوریکه امروز کمتر حوزهای از علم و فناوری را میتوان یافت که روشها و تکنیکهای هوش مصنوعی در آن کاربرد نداشته باشد. از جمله این کاربردها میتوان به استفاده از هوش مصنوعی در آموزش، پزشکی، کشاورزی، حمل و نقل، هوا-فضا، تجارت، امنیت، سیاست، اقتصاد اشاره کرد.
احمد نیکآبادی با اشاره به برگزاری چهارمین دوره مسابقات هوش مصنوعی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر (مهما) مجموعهای از مسابقات مرتبط با حوزه هوش مصنوعی است که از سال 1391 در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار میشود.
به گفته عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ارتقای دانش بومی در زمینه هوش مصنوعی، شناسایی و معرفی محصولات و شرکتهای موفق داخلی، فراهم کردن بسترهای لازم برای عرضه ایدههای جدید محققان و کمک به تجاریسازی آنها، فراهمکردن بسترهای لازم برای عرضه نیازهای کشور در زمینه هوش مصنوعی و تلاش برای ارائه راهکار برای آنها و بحث و تبادل نظر میان دانشگاهیان، تولیدکنندگان محصولات هوشمند و کاربران این محصولات از جمله مهمترین اهداف این مسابقات است.
نیک آبادی با بیان اینکه مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر با حضور محققان و دانشگاهیان، تولیدکنندگان محصولات هوشمند و مشتریان و کاربران این سامانهها برگزار میشود، افزود: عناوین مسابقات بر اساس نیازهای مطرح شده از سوی صنعت تعیین و شرکتکنندگان این مسابقات نیز در دو گروه "دانشجویی" و "شرکتی" دستهبندی میشوند.
دبیر چهارمین جشنواره هوش مصنوعی با اشاره به شرایط حضور تیمها در این رقابت، بیان کرد: تیمهای دانشجویی ملزم به ارائه گزارش فنی هستند و از جوایز نقدی و غیرنقدی مسابقات بهرهمند خواهند شد. تیمهای شرکتی نیز میتوانند با محصولات تجاری خود در این مسابقات شرکت کنند و حائز رتبه شوند؛ اما جایزهای به آنها تعلق نمیگیرد.
وی زمان برگزاری چهارمین دوره مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر را همزمان با جشنواره بینالمللی رباتیک و هوش مصنوعی امیرکبیر از 10 تا 13 اسفند امسال ذکر کرد و افزود: این دوره از رقابتها در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار می شود.
عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: در این دوره از مسابقات تیمهای شرکت کننده در پنج رشته "پیشبینی روند بازار سهام"، "بازشناسی فرامین صوتی"، "بازشناسی چهره در تصویر"، "تشخیص موجودیتهای نامدار متون فارسی" و "بازشناسی اشیاء با نمونههای آموزشی کم" به رقابت با یکدیگر میپردازند.