ایران مراسم نیوز: سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 26 تا 28 شهریور ماه 1398 در شهر تهران برگزار میشود.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز، محورهای این کنگره، کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا، روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی، غذاهای فراسودمند، پریبیوتیک و پروبیوتیک،کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی، ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی، امنیت و ایمنی مواد غذایی، بحران آب و صنایع غذایی، غنیسازی مواد غذایی، نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی، میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی، مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی، راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی، فرمولاسیون مواد غذایی، صنایع فرآوردههای گوشتی، صنایع فرآوردههای غلات
صنایع بسته بندی مواد غذایی، صنایع فرآوردههای لبنی، صنایع روغن و سایر پژوهشهای نوین در صنایع غذاییاست.