ایران مراسم نیوز: سومین همایش بین المللی صنایع غذایی ایران، پنجم مرداد ماه 1398 در مرکز همایش های بین المللی توسعه شهر تهران برگزار میشود.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز، محورهای این همایش، روشهای نوین فرآوری در صنایع غذایی و پایش کیفیت، ایمنی مواد غذایی، فرآورده های غذایی ارگانیک، ریز پوشانی در صنایع غذایی، فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی، مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی، کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی، بسته بندی در صنایع غذایی، بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت، فرآوری پسماندهای کشاورزی، تولید و ارزش غذایی محصولات بومی، راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی، نقش مدیریت در صنایع غذایی، بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی، کاربرد ضایعات مواد غذایی، روشهای کاهش بکارگیری افزودنیها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذایی، استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده، بسته بندیهای مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی، نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران، روشهای ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه، شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف، عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی، روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی، روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی، طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی، چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی است.