فناوری بلاک چین، مانع دخالت کشورها در ورود و فعالیت سایر کشورها
سه شنبه 11 دي 1397 - 17:51:07

ایران مراسم نیوز: تا زمانی که چالش‌‌ها و موانع اصلی در انجام تبادلات مالی با ارز رمزها حل نشود، نمی‌توان از این ابزار مالی نوین در منطقه به‌منظور تبادلات تجاری استفاده کرد.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز، به نقل از ستاد خبری هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، سید ابوطالب نجفی، مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک، در پاسخ به این پرسش که گفته می‌شود امکان ایجاد محدودیت در بستر بلاک چین در سطح بین‌الملل وجود دارد، گفت: باتوجه به اینکه بلاک چین یک فناوری بوده و محدویت پذیر نیست، بنابراین بسیاری از شرکت‌ها هم اکنون در ایران درحال استفاده از آن هستند.
وی افزود: هیچ کشوری نمی‌تواند مانع بهره‌گیری از این فناوری در سایر کشورها شود، اما درصورت توافق برای پرداخت‌های منطقه‌ای از بستر بلاک چین می‌توان بانک عاملی را که پشتوانه ارز رمز مورد تبادل در توافق‌های منطقه‌ای به‌منظور تسویه مبادلات در آن ذخیره می‌شود را تحریم کند.
نجفی، توافقات سیاسی و اقتصادی بین دولت‌ها را مهم‌ترین مسئله در تبادلات بین‌المللی در بستر بلاک چین و با ارز رمزها دانست و اظهار داشت: این امر با پیچیدگی‌های متعددی مواجه بوده که به نحوه تسویه باز می‌گردد. البته نحوه تسویه در تبادلات مالی بین‌المللی و این‌که چه شخص یا نهادی در کدام کشور عامل تسویه باشد، دارای اهمیت است، ولی مهم‌ترین مسئله در این‌ بین پشتوانه ارز رمز مورد استفاده در تبادلات مالی منطقه‌ای و بین‌المللی است.
مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک با بیان اینکه، دارایی که مورد توافق تمام کشورها است باید به‌عنوان پشتوانه ارز رمزها در تبادلات منطقه‌ای در نظر گرفته شود که می‌تواند طلا، دلار و یورو باشد، افزود: در صورت شکل‌گیری چنین توافق‌هایی در مراحل بعد ذخیره‌سازی پشتوانه‌ در بانک عامل به‌عنوان نهادی برای تسویه باید انجام شود.
نجفی اضافه کرد: موارد فوق چالش‌های اصلی در انجام تبادلات مالی با ارز رمزها هستند و تا زمانی که این موانع حل نشود، نمی‌توان از این ابزار مالی نوین در منطقه به‌منظور تبادلات تجاری استفاده کرد.
وی بابیان این‌که عمده تبادلات تجاری از سوی فعالان اقتصادی صورت می‌گیرد، تأکید کرد: ایجاد انگیزه و مشوق برای فعالان اقتصادی در بهره‌گیری از بستر بلاک چین از دیگر موارد مورد توجه است البته اطمینان تجار از وجود یک چارچوب حقوقی محکم در تبادلات مالی در بستر بلاک چین، امنیت اطلاعات و آگاهی از نهادی که ریسک معاملات را تضمین می‌کند در زمان اجرا اهمیت ویژه‌ای در بهره‌گیری از رمز ارزها برای مدیریت مبادلات مالی و تجاری منطقه‌ای دارد.
هشتمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با موضوع انقلاب بلاک چین، 9 تا 10 بهمن‌ماه 97 در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود./1


http://iranmarasemnews.ir/fa/News/332/فناوری-بلاک-چین،-مانع-دخالت-کشورها-در-ورود-و-فعالیت-سایر-کشورها
بستن   چاپ