مراسم تجلیل از برگزیدگان چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان برگزار شد
ارتباط میان صاحبان ایده‌های خلاق و صنعتگران از مسیر مرکز نوآوری اتاق تهران
پنجشنبه 23 بهمن 1399 - 11:13:34

ایران مراسم نیوز: مسعود خوانساری، رئیس اتاق بازرگانی تهران در مراسم تجلیل از برگزیدگان چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان که توسط بنیاد نیکوکاری جمیلی برگزار ‌می‌شود، به این نکته اشاره کرد که هدف از راه‌اندازی مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران، برقراری ارتباط میان صاحبان ایده‌های نو و حوزه‌های صنعت و تجارت بوده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز به نقل از اتاق بازرگانی تهران، مراسم تقدیر از برگزیدگان چهارمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با حضور رئیس اتاق بازرگانی تهران برگزار شد. این جشنواره به همت بنیاد جمیلی و با هدف حمایت از ایجاد کسب‌وکار‌های مبتنی بر فناوری، نوآوری و تبدیل دارایی‌های فکری به ثروت، سالانه در سطح ملی برگزار ‌می‌شود. پس از اعلام نتایج نهایی این جشنواره، تقدیر از برگزیدگان آن در اتاق تهران برگزار شد تا برگزیده‌ها جوایز خود را از دست مسعود خوانساری دریافت کنند.

در ابتدای این جلسه، دبیر کمیته مدیریت و برنامه‌ریزی این جشنواره طی سخنانی با اشاره به اینکه دو نفر از برگزیدگان چهارمین جشنواره کسب و کارهای نوپا در این جلسه حضور دارند، گفت: در طول چهار دوره برگزاری جشنواره بیش از دو هزار ایده در سایت ما به ثبت رسیده و از از ایده‌های برتر، حمایت مادی و معنوی به عمل آمده است.

ناصرغلامی با بیان اینکه ایده‌های ثبت‌نام شده از نظر علمی و تجاری مورد ارزیابی قرار ‌می‌گیرد، ادامه داد: این جشنواره شش حوزه شیمی، فیزیک، ریاضی، آمار، زیست‌شناسی و حوزه کرونا را در بر‌می‌گیرد، توضیح داد: برنامه‌ریزی جشنواره سال آینده نیز از هم‌اکنون آغاز شده است و امیدواریم جشنواره سال آینده با توجه به محدودیت‌های کرونایی امسال و برجسته شدن نقش فناوری در کسب‌وکارها پربارتر برگزار شود.

در ادامه این جلسه، احرام شاه‌محمدی یکی از برگزیدگان این جشنواره به ارائه توضیحاتی در مورد ایده خود پرداخت و گفت: تیم ما اقدام به طراحی نرم‌افزاری کرده است که به کمک هوش مصنوعی و از روی عکس سی‌تی اسکن قفسه سینه بیمار، وجود بیماری کرونا و درصد درگیری ریه را مشخص ‌می‌کند.

شاه‌محمدی با بیان اینکه هنوز وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی از این ایده حمایت نکرده‌اند، گفت: مزیت این نرم‌افزار دقت و سرعت تشخیص آن است که ‌می‌تواند در مناطق کم‌برخوردار که از امکانات پزشکی کافی برخوردار نیستند، مفید واقع شود. در نهایت این انتظار از اتاق بازرگانی تهران وجود دارد که در جذب سرمایه‌گذار و شبکه‌سازی به صاحبان ایده‌های خلاق کمک کند.

هادی قره‌باغیان، یکی دیگر از برگزیدگان این جشنواره نیز توضیح داد که او و تیم همکارش، سیستم نوبت‌دهی هوشمندی را طراحی کرده‌اند که بیمار ‌می‌تواند شکایات و عارضه‌های خود را مطرح کند و بدین ترتیب راهنمایی‌هایی بر مبنای هوش مصنوعی دریافت کند. این نرم‌افزار به نوعی کار پزشک خانواده را انجام داده و بیماران را برای مراجعه به پزشکان متخصص نیز راهنمایی ‌می‌دهد. در عین حال، این نرم‌افزار ضمن ارتقای دانش پزشکی بیماران، امکان نوبت‌گیری آنلاین از متخصصان را هم فراهم ‌می‌کند. فعالان حوزه فناوری از اتاق تهران به عنوان پارلمان بخش خصوصی پایتخت انتظار دارند که در تجاری‌سازی ایده‌های فناورانه به آنها کمک کند.

 در ادامه این جلسه، رئیس اتاق بازرگانی تهران از راه‌اندازی مرکز نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران سخن گفت و هدف از راه‌اندازی این مرکز را، برقراری ارتباط میان صاحبان ایده‌های نو و حوزه‌های صنعت و تجارت عنوان کرد. او در ادامه با اشاره به سفر هیاتی از اتاق تهران برای بازدید از مجتمع فولاد مبارکه، گفت: این مجموعه نیازمندی‌های خود را تعریف کرده و طی فراخوانی عام از ایده‌پردازان دعوت کرده است که راه‌حل‌هایی برای رفع این نیازها و مسایل ارائه کنند. بر این اساس، پروژه‌هایی تعریف شده تا این مسایل برطرف شوند. دلیل سفر ما به اصفهان نیز آن بود که از این تجربه بهره بگیریم و آن را به دیگر حوزه‌ها بسط دهیم.

خوانساری سپس در پاسخ به درخواست برگزیدگان، پیشنهاد کرد که دست اندرکاران برگزاری جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان و البته صاحبان ایده‌های نو به منظور هم‌افزایی با مرکز نوآوری اتاق تهران تعاملاتی داشته باشند. در ادامه این جلسه، از برگزیدگان چهارمین دوره این جشنواره با حضور مسعود خوانساری، رئیس اتاق تهران و ابراهیم جمیلی رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره با اهدای لوح و تندیس تقدیر شد.



http://iranmarasemnews.ir/fa/News/27391/ارتباط-میان-صاحبان-ایده‌های-خلاق-و-صنعتگران-از-مسیر-مرکز-نوآوری-اتاق-تهران
بستن   چاپ