ایران مراسم نیوز: مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، قراردادی با دانشگاه روسی برای ایجاد ارزش افزوده در فرآوردههای قنادی را منعقد می کند.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، قرارداد جدید این موسسه با دانشگاه ساراتوف روسیه با هدف ارتقای سلامت و امنیت غذایی جامعه و ایجاد ارزش افزوده در فرآوردههای قنادی به عنوان یکی از مهمترین مزیتهای صادرات ایران در صنعت غذا منعقد میشود.
گروهی از پژوهشگران و اعضای هیأت علمی دانشگاه "ساراتوف" روسیه که برای ارائه گزارشی از روند اجرای طرحهای پژوهشی مشترک و نیز عقد قرارداد جدید برای پروژه «کاربرد اولئوژلهای خوراکی در محصولات قنادی با هدف بهبود ویژگیهای تغذیهای حسی»، با حضور در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با مسئولان این موسسه دیدار و گفتگو کردند.
بهبود ویژگیهای حسی مواد غذایی و نیز کمک به افزایش بازار پسندی محصولات قنادی از دیگر اهداف اجرای طرح پژوهشی مذکور با دانشگاه ساراتوف روسیه است.
بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت علوم، براساس آمار اعلام شده از سوی انجمن شیرینی و شکلات ایران، در سال گذشته 750میلیون دلار فرآوردههای قنادی به 66 کشور جهان از جمله روسیه، ژاپن و آمریکا صادر شده است که افزایش و بهبود ویژگیهای تغذیهای و حسی این محصول قطعاً در توسعه بازار آن نقش موثری خواهد داشت./1