ارائه 78 تقاضای سرمایه‌گذاری در 14 «دوشنبه استارت‌آپی» صندوق نوآوری
سه شنبه 16 دي 1399 - 08:17:44

ایران مراسم نیوز: چهاردهمین رویداد آنلاین «دوشنبه‌های استارت‌آپی» با هدف جذب سرمایه در حوزه مدیریت بهینه مصرف آب، برق و انرژی صبح امروز دوشنبه 15دی ماه با حضور 6 استارت‌آپ این حوزه در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز،دکتر مرضیه شاوردی، مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در رویداد جذب سرمایه در حوزه مدیریت بهینه مصرف آب، برق و انرژی، گزارشی از دوشنبه‌های استارت‌آپی صندوق نوآوری ارائه کرد و گفت: تاکنون 13 رویداد جذب سرمایه برگزار شده و 78 استارت‌آپ به همراه رویداد امروز، توانمندی‌های خود را به سرمایه‌گذاران خطرپذیر ارائه کرده‌اند. 28 درصد از استارت‌آپ‌های ارائه کننده یعنی 22 استارت‌آپ‌ها، شرکت‌هایی بودند که مدیران عامل آن یا نفر اصلی تیم را زنان تشکیل می‌دادند.

وی ادامه داد: سرمایه درخواستی استارت‌آپ‌ها در این رویدادها بیش از 200 میلیارد تومان بوده که درصدی موفق به جذب سرمایه‌گذار شده‌اند و تعدادی نیز در حال مذاکره با سرمایه‌گذار هستند.

شاوردی بر هدف‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی در توسعه زیست بوم نوآوری کشور تاکید کرد و گفت: صندوق نوآوی تلاش دارد تا بستر لازم برای توسعه زیست‌بوم نوآوری و استارت‌آپ‌ها را فراهم کند و به سرمایه‌گذاران با طرح هم‌سرمایه‌گذاری کمک می‌کند تا در استارت‌آپ‌ها سرمایه‌گذاری کنند. بر این اساس چنانچه سرمایه‌گذار 20 درصد سرمایه لازم را فراهم کند صندوق نوآوری و شکوفایی تا 80 درصد باقی سرمایه را تامین خواهد کرد.

در ادامه این رویداد هادی بیگی‌نژاد، عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مکانیسم عملکرد دوچرخه و همکاری و تعامل اجزای این دستگاه، بر همراهی استارت‌آپ‌ها به عنوان طراحان ایده با بخش‌های تولیدی در کشور تاکید کرد و گفت: ما در کشور بیشتر از پول و تامین مالی به فکر و طراحی ایده نیاز داریم، ایده‌هایی که از خام‌فروشی جلوگیری کند و درآمدهایی با ارزش افزوده فراهم کند. به عنوان مثال ما حدود 20 میلیون تن گاز در صنایع نفتی کشور می‌سوزانیم که این گاز می‌تواند به عنوان ماده اولیه در تولید محصولاتی با ارزش افزوده بیشتر استفاده شود. به عبارت دیگر اگر گازهایی که در پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تحت عنوان گاز فلر هدر می‌رود را جمع آوری و به محصول دیگر تبدیل کنیم سود بیشتری عاید ما می‌شود.

بیگی‌نژاد ادامه داد: برای برون‌رفت از مشکلات کشور به افکار نرم‌افزاری نیاز داریم و گروه‌های استارت‌آپی و خالقان ایده باید به مسائلی چون بودجه، خودرو، آب و برق ورود کنند و با طراحی نرم‌افزارهایی، نیاز ما در این عرصه را برطرف کنند؛ از طرف دیگر مدیران نیز باید از این طرح‌ها استفاده کنند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: مجلس از هر کسی که برای خدمت به مردم نرم‌افزاری را طراحی کند که علاوه بر افزایش راندمان و بهره‌وری، موجب کاهش مصرف شود پشتیبانی می‌کند.


http://iranmarasemnews.ir/fa/News/26424/ارائه-78-تقاضای-سرمایه‌گذاری-در-14-«دوشنبه-استارت‌آپی»-صندوق-نوآوری
بستن   چاپ