ایران مراسم نیوز: صندوق نوآوری و شکوفایی 6 میلیارد تومان خط اعتباری ویژه برای برگزیدگان جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی در نظر گرفته که از طریق صندوق پژوهش و فناوری اصفهان قابل استفاده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز،از برگزیدگان پانزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی در سه بخش طراحان کسب و کار، فن آفرینان و بخش فرصتهای سرمایهگذاری تقدیر شد.
این رویداد هر ساله با هدف ترویج و توسعه فنآفرینی، خلاقیت و نوآوری، معرفی فنآفرینان به عنوان موتور حرکت و توسعه اقتصاد دانشبنیان و ایجاد فضای تعامل در میان فعالان عرصههای مختلف فنآفرینی برگزار میشود.
بر اساس این گزارش برگزیدگان پانزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی میتوانند تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی را از طریق خط اعتباری 6 میلیارد تومانی اختصاص یافته به صندوق پژوهش و فناوری اصفهان دریافت کنند. در این راستا شرکتهای نوپا تا سقف 500 میلیون تومان و شرکتهای رشد یافته تا سقف دو میلیارد تومان میتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.
مهمترین برنامههای این جشنواره شامل جهتدهی به فعالیتهای فن¬آفرینانه در راستای «حل مسائل و چالشهای اساسی کشور»، تقویت مذاکرات دوجانبه(B2B) و سرمایهگذاریهای کلان و واقعی، شناسایی و معرفی واحدهای فناور و فن¬آفرینان موفق به سرمایه¬گذاران دولتی، خصوصی و خیرین حوزه فنآفرینی بوده است.
بر اساس این گزارش، مسابقه جشنواره در سه حوزه طراحان کسبوکار، فنآفرینان و بخش فرصتهای سرمایهگذاری است. در بخش فنآفرینان شرکتهای نوپا (کمتر از سه سال محصول به بازار ارائه کرده باشند) و شرکتهای رشد یافته با حضور بیش از سه سال در بازار حضور داشتند. شرکتهایی که محصول آنها تجاریسازی نشده است در بخش طراحان کسبوکار به رقابت پرداختند.
بر اساس این گزارش، شرکتکنندگانی که حداقل امتیازات لازم را کسب کنند به طور مستقیم به بخش فرصتهای سرمایهگذاری راه پیدا کردند.
گفتنی است جوایز ویژه پانزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی شامل خدمات و حمایتهای ویژه صندوق نوآوری و شکوفایی، تسهیلات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، جوایز مشترک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، جوایز و تسهیلات بنیاد ملی نخبگان، جایزه فناوری صنعتساز دکتر محمود شیخزینالدین و جوایز ارزنده بخش خصوصی است.
لازم به ذکر است جشنواره کلیه زمینههای فن آفرینی اعم از فنی و مهندسی، پزشکی و بهداشت، علوم پایه، کشاورزی، علوم انسانی، فرهنگ و هنر، خدمات و ... را در بر میگیرد و به گروه یا تخصص خاصی محدود نمیشود.
نظر به اهمیت ویژه ترویج فرهنگ کارآفرینی و فنآفرینی در سطح دانشجویان دانشگاهها و به منظور حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین، المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی به همت معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم برنامهریزی و به اجرا گذاشته شد.
http://iranmarasemnews.ir/fa/News/25421/حمایت-6-میلیارد-تومانی-صندوق-نوآوری-از-برگزیدگان-جشنواره-شیخ-بهایی