تجاری شدن طرح های نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی
چهارشنبه 5 دي 1397 - 10:50:45

ایران مراسم نیوز: هشت محصول زیست فناوری با امضا قراردادهای صنعتی، آماده واگذاری به صنعت تولید، شده است.
به گزارش پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز، دکتر فرید حیدری، مدیر اداره تجاری‌سازی ارتباط با صنعت و کارآفرینی پژوهشگاه مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، با بیان اینکه در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، دو بخش پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و مرکز رشد این پژوهشگاه حضور یافته است، گفت: مرکز رشد شامل شرکت‌هایی می‌شوند که محصولات مبتنی بر بایو فناوری، مانند فرمون‌هایی برای دفع آفات، کشت گیاه و کودهای زیستی را عرضه کرده‌اند.
وی گفت: ما علاوه بر دستیابی به دانش فنی بذر چغندر قند مقاوم به بیماری "ریزومانیا" موفق به تولید هفت نوع مدل موشی شده‌ایم.
حیدری خاطر نشان کرد: از فناوری‌هایی که در مرحله صنعتی شدن هستند، می توان به محیط‌های کشت سلولی و جنینی، محیط انجماد، پروبیوتیک‌های خوراک دام، آنزیم‌ها و مواد موثره دارویی اشاره کرد.
مدیر اداره تجاری سازی ارتباط با صنعت و کارآفرینی پژوهشگاه مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، همچنین از انعقاد پنج قرار داد تجاری سازی خبر داد و یادآور شد: انعقاد قرارداد تجاری سازی افزودنی پروبیوتیک خوراک طیور با TRL 5 به منظور تولید صنعتی از جمله این قراردادها است.
وی در این باره توضیح داد: افزایش مقاومت‌های آنتی بیوتیکی و حذف استفاده از آنتی بیوتیک‌های محرک رشد از یک طرف و افزایش تقاضا برای مصرف گوشت سالم و عاری از آنتی بیوتیک باعث افزایش مصرف ترکیبات جایگزین آنتی بیوتیک‌های محرک رشد در صنعت دام، طیور و آبزیان شده است.
وی ادامه داد: براساس بررسی آمارهای رسمی واردات وزارت بازرگانی و سازمان دامپزشکی کشور، طی پنج سال اخیر، سالیانه بیش از هزار تن افزودنی بیولوژیک حاوی آنزیم‌ها، پروبیوتیک‌ها و مشتقات دیگر وارد کشور شده که بیش از 80میلیون دلار صرف واردات این محصولات می‌شود که به منظور کاهش واردات و اتکا صنعت دام و طیور کشور به مصرف محصول پروبیوتیک بومی، در این طرح سویه‌های بومی پروبیوتیک انتخاب شده از دستگاه گوارش طیور پس از تولید آزمایشگاهی بر روی طیور گوشتی مورد ارزیابی قرار گرفت.
حیدری در پایان از طرح های مهم و برتر این نمایشگاه مانند، تولید چغندر قند تراریخته، کشت بافت زیتون، ساخت سیمان استخوانی، تولید صنعتی زخم‌پوش‌های نانو لیفی، تولید فیتاز و تولید مدل‌های موشی که با ام اس و سرطان پستان متولد می‌شوند،  سخن به میان آورد و اشاره کرد این طرح‌ها به زودی به تولید صنعتی و تجاری می رسند./1


http://iranmarasemnews.ir/fa/News/245/تجاری-شدن-طرح-های-نمایشگاه-دستاوردهای-پژوهشی
بستن   چاپ