ایران مراسم نیوز: در رویداد آنلاین «دوشنبههای استارتآپی» که صبح امروز با هدف جذب سرمایه در حوزه آموزش و به همت صندوق نوآوری و شکوفایی برای استارتآپهای این حوزه برگزار شد، سه میلیارد و 950 میلیون تومان تقاضای سرمایهگذاری مطرح شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز، دکتر سیاوش ملکیفر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در رویداد جذب سرمایه در حوزه آموزش با تاکید بر اینکه کرونا باعث افزایش حجم سرمایهگذاریها در فناوریهای حوزه آموزش شده است گفت: حوزه آموزش امروز مورد هجوم فناوریهای نوین قرار گرفته است به طوری که شاهد یک بازآفرینی به مدد این فناوریها در حوزه آموزش هستیم.
وی در ادامه با بیان اینکه مفهوم مدرسه متفاوت از آن چیزی شده که در گذشته میشناختیم، ادامه داد: امیدواریم که فناوریهای موجود کمک کننده باشد. البته فناوری میتواند آسیبها را برطرف کند اما نمیتواند همه مشکلات آموزشی را حل کند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در مورد رویکرد سرمایهگذاری در استارتآپهای آموزشی تحت عنوان «اتکا» گفت: به واسطه شیوع کرونا حجم سرمایهگذاری در فناوریهای حوزه آموزش گسترش یافته است، به طوری که هندوستان در 6 ماهه اول سال 2020 در حدود 800 میلیون دلار در این حوزه سرمایهگذاری کرده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 700 درصد رشد داشته است. سرمایهگذاری در شرایط جدید بیشتر هم شده است و شاهد بازآفرینی شیوههای آموزشی هستیم.
ملکیفر ادامه داد: در ایران بخشی از بار آموزشی به دلیل وجود بیماری کووید19 بر دوش استارتآپها افتاده است. به عنوان مثال پلتفرم «اسکای روم» در حال حاضر در بسیاری از موسسات آموزشی استفاده میشود. ما تلاش میکنیم با همکاری وزارت آموزش و پرورش و آموزش عالی، استارتآپهای توانمند حوزه آموزش را شناسایی و معرفی کنیم تا سرمایه مورد نیاز خود را از این طریق جذب کنند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در پایان از استارتآپها خواست تا به جای خلق مدل کسب و کار جدید، استارت آپهای آزموده شده در دنیا را ایرانیزه کنند و گفت: استارتآپها در حال حاضر با ریسکهای فنی و بازار مواجه هستند به همین دلیل برای کاهش ریسک میتوانند از استارتآپهایی که در دنیا آزمون خود را گذراندهاند، الگوبرداری کرده و نسخه ایرانی خوب و با کیفیت تهیه کنند.
گفتنی است در طرح همسرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، این صندوق منابع مالی را در قالب سرمایهگذاری و نه تسهیلات ارایه میدهد، به طوری که هر طرحی را عاملان صندوق یعنی صندوقهای پژوهش و فناوری، حاضر به مشارکت 20 درصدی در آن طرح باشند صندوق نوآوری و شکوفایی بسته به سطح فناوری و اولویت راهبردی تا 80 درصد از منابع باقیمانده را تامین کرده و در سود و زیان طرح سهیم خواهد بود.
http://iranmarasemnews.ir/fa/News/24486/تقاضای-سرمایهگذاری-40-میلیارد-ریالی-در-رویداد-جذب-سرمایه-در-حوزه-آموزش