ایران مراسم نیوز: بیست و هفتمین کنگره ملی علوم صنایع غذایی ایران بهمن ماه سالجاری برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز،
محور های کنگره
کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
غذاهای فراسودمند، پریبیوتیک و پروبیوتیک
کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی
ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
امنیت و ایمنی مواد غذایی
بحران آب و صنایع غذایی
غنیسازی مواد غذایی
نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
فرمولاسیون مواد غذایی
صنایع فرآوردههای گوشتی
صنایع فرآوردههای غلات
صنایع بستهبندی مواد غذایی
صنایع فرآوردههای لبنی
صنایع فرآورده های روغن
فرآورده های غذایی تراریخته
نگهداری و تکنولوژی پس از برداشت فرآورده های غذایی
سایر پژوهشهای نوین در صنایع غذایی
اقتصاد و بازاریابی صنعت غذا
http://iranmarasemnews.ir/fa/News/23741/بیست-و-هفتمین-کنگره-ملی-علوم-صنایع-غذایی-ایران-برگزار-می-شود