ایران مراسم نیوز: مدیر گروه فلسفه دانشگاه تبریز با اشاره به فراخوان ارسال مقاله با موضوع "فلسفه و بحران کرونا"، گفت: بخشی از مقالات در شماره 31 مجله علمی پژوهشهای فلسفی تابستان 99 این گروه، به بررسی دیدگاه و تحلیلهای فلسفی درباره کرونا و بحران ناشی از آن در ابعاد مختلف زندگی انسان امروزی میپردازند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز، دکتر محمد اصغری در تشریح این خبر اظهار کرد: علاقهمندان به ارسال مقاله به مجله علمی پژوهشهای فلسفی دانشگاه تبریز میتوانند مقالاتشان را تا 31 خرداد ماه به آدرس اینترنتی https://philosophy.tabrizu.ac.ir/contacts?_action=login ارسال کنند.
وی، بیان کرد: مجله پژوهشهای فلسفی دانشگاه تبریز به عنوان مجله برتر علوم انسانی در جشنواره بینالمللی فارابی انتخاب شده است و به سه زبان فارسی انگلیسی و فرانسه منشر شده و همچنین در پایگاههای بینالمللی نمایه شده است.
وی با اشاره به محورهای فراخوان فلسفه و بحران کرونا، بیان کرد: فلسفه و مسئله روز کرونا، آیا کرونا و بحران آزمونی نظری برای علوم انسانی است؟، معنای زندگی در سایه کرونا، مرگ اندیشی در سایه کرونا، ارتباط با دیگری، کرونا و اخلاق و کرونا و مفهوم پیشرفت بشر از جمله محورهای این فراخوان به شمار میآیند.
دانشیار گروه فلسفه دانشگاه تبریز، کرونا به مثابه شر، امید شخصی و امید اجتماعی و کرونا، دین و مسئله کرونا، مفهوم عدالت و کرونا، نگاه اگزیستانسیالیستی به کرونا، چالش فلسفه سنتی با کرونا و ... را از دیگر محورهای فرا خانه این فراخوان، عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: محورهای این فراخوان محدود به محورهای اعلام شده نیستند و فیلسوف و محققان حوزه فلسفه میتوانند تحلیلهای خود را در قالب مقاله حداقل 5000 کلمه از طریق سایت اصلی ژورنال ارسال کنند.
وی، افزود: مقالات بلافاصله پس از دریافت، در فرایند داوری قرار میگیرند و مقالات پذیرفته شده در تیر ماه 93 در شماره 31 منتشر خواهد شد.
اصغری، متذکر شد: علاقه مندان میتوانند از طریق پست الکترونیکی philosophy@tabrizu.ac.ir با دبیرخانه ارتباط داشته باشند.
وی، بیان کرد: بیماری کرونا نه تنها بحرانی جهانی در عرصه اقتصادی بوده، بلکه در عرصه زندگی شخصی آدمیان و رابطه آنها با دیگران و در عرصه علمی، اخلاقی مذهبی و فرهنگی نیز بحران به وجود آورده است.
وی، اضافه کرد: این بحران، باز اندیشی و باز تعریف بسیاری از مفاهیم از قبیل مرگ اندیشی، قدرت، عدالت و امید را ایجاب میکند.
اصغری در خاتمه یادآور شد: علوم انسانی و در راس این علوم، فلسفه با نگاه جهان شمول و عمیق خود میتواند بحران کرونا را تحلیل کرده و مورد ارزیابی قرار دهد.
http://iranmarasemnews.ir/fa/News/19642/فراخوان-ارسال-مقاله-با-موضوع-فلسفه-و-بحران-کرونا