ایران مراسم نیوز: نخستین کنفرانس بین المللی شهر هوشمند در تاریخ 22 آبان 1398 توسط موسسه آموزش عالی آپادانا و تحت حمایت سیویلیکا در شهر شیراز برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز، با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.
امروزه استفادهی موثر و بهینه از منابع در دسترس از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است که تکنولوژی شهر هوشمند این بستر را فراهم می نماید. برای بهینهسازی بهرهوری از خدمات و کاربریهای شهری و اتصال آن به شهروندان تکنولوژی شهر هوشمند اجازه میدهد تا مقامات یک شهر با جامعه و زیرساختهای شهری و نظارت بر آنچه اتفاق میافتد و آنچه در حال تحول است، تعامل مستقیم پیدا کنند. استفاده روزافزون از علم و فناوری و ارتباطات سبب ایجاد تاثیرات مثبت در جهت توسعه شهری و استفاده بهینه از منابع می گردد. از این رو موسسه آموزش عالی آپادانا قصد برگزاری یک کنفرانس بین المللی در خصوص شهر هوشمند دارد تا با بهره گیری از ایده ها و نظر محققان, پژوهشگران و صاحب نظران علوم مهندسی و مدیریتی راهبردها و چالش های پیش رو را ارزیابی و بررسی نماید تا از این طریق سیر دستیابی به اهداف آرمان شهری تلطیف شده و گردونه توسعه شهرها با درایت بیشتری به حرکت درآید نتیجه اینکه بتوان گامی نو در جهت ارتقا سطح و عملکرد شهرداریها و تمامی ارگانهای مرتبط به مهندسی و مدیریت شهری در کشور برداشته شود. امید است برگزاری این همایش سرآغاز فصلی نو در عرصه فناوریهای نوین در عرصه معماری ، شهرسازی ، عمران ،مدیریت ، برق و کامپیوتر بوده و ضمن استمرار ،تقویت و تعمق رابطه دانشگاه با ارگانهای شهری به اهداف موردنظر در راستای توسعه علمی که زیربنای توسعه همهجانبه کشور است نائل آییم .
محورهای کنفرانس
1.مهندسی کامپیوتر
هوش مصنوعی و رباتیک
مهندسی نرم افزار
شبکه و امنیت سیستم های کامپیوتر
اینترنت اشیاء
2.مهندسی برق
شبکه های نوین مخابرات
انرژی و منابع تجدید پذیر
پردازش تصویر
3.مهندسی عمران
سازه های هوشمند مقاوم در برابر زلزله
خانه های هوشمند
مدیریت منابع آب، چالش ها راهبرد ها
4. مهندسی شهر سازی
شهرهوشمند و توسعه پایدار
حمل و نقل در شهر هوشمند
منظر شهری هوشمند
بهینه سازی پسماند شهر
5.مهندسی معماری
محیط مصنوع هوشمند
معماری انرژی
معماری بومی و شهرهوشمند
6.مدیریت
چالش ها و راهکارهای ایجاد دولت الکترونیک
شهروند هوشمند
تجارت الکترونیک و شهرهوشمند
7.گرافیک
نقش و جایگاه گرافیگ تعاملی در شهر هوشمند
اصلاح روند مسیر یابی و دسترسی شهروندان