مدیر شرکت آرد طلائی پرند عنوان کرد:
افزایش کیفیت آرد با اختلاط گندم/ ضرورت آموزش نانوایان سنتی
دوشنبه 25 شهريور 1398 - 15:11:47

ایران مراسم نیوز: مدیر شرکت آرد طلائی پرند معتقد است نان محصول ارزشمندی است که با آموزش صحیح پخت آن به نانوایان سنتی، سطح فرهنگی بالا رفته و دورریزی و اصراف این محصول به شدت کاهش می‌یابد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز، آرزو حاجی آقازاده در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار این پایگاه خبری در دوازهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت غلات، آرد و نان ایران عنوان کرد: در واحد آرد هلدینگ حاجی آقازاده قصد داریم بحث آموزش که یکی از هدف های اصلی این بخش از هلدینگ محسوب می‌شود را ترویج دهیم تا محصولی که توسط نانوایان سنتی ارائه می‌شود اصولی و با کیفیت‌تر باشد. در همین راستا دو سال پیش ده نانوا را برای آموزش در این زمینه به آکادمی باگت فرانسه فرستادیم.
وی ادامه داد: نانوایانی که به آکادمی باگت فرانسه فرستاده شدند پخت نان حرفه‌ی قدیمی شان بود و زمانی که به کشور بازگشتند معتقد بودند هرگز تصور نمیکردند چنین تجربه ای کسب کنند و را‌ه های تازه‌ای از نظر فرمول دهی خاص نان باگت، نوع آرد و نوع افزودنی هایی که به آرد برای تهیه نان سالم اضافه می‌کنند را یاد بگیرند. از این رو تجربه‌ای پربار برای آن‌ها به حساب آمد.
مدیر شرکت آرد طلایی پرند افزود: در تلاش هستیم که آکادمی ذکر شده را وارد کارخانه کرده و بتوانیم به نانوایانی که به کشورهای دیگر دسترسی ندارند آموزش رایگان بدهیم تا از این طریق نانوایان پخت روز را از نزدیک ببینند و متوجه شوند به افزودنی های مضر نیاز نیست و در نهایت یک محصول سالم به دست مردم برسد.
حاجی‌آقازاده تصریح کرد: نان یک محصول باارزش است اما متاسفانه از دید بسیاری ارزش و جایگاه واقعی را ندارد. ما باید فرهنگ پخت و استفاده صحیح از این محصول را در جامعه ارتقا دهیم زیرا زمانی که این فرهنگ رشد کند شاهد شکوفایی بیشتر این صنعت می شویم.
وی ادامه داد: موجب خوشحالی است که ایران از گندم غنی شده است اما نباید فراموش کرد هر منطقه و شهری گندم مخصوص به خود را دارد و باید با هم مختلط شوند. گندم ایران با وجود کیفیت خوب نیاز است با گندم خارجی مختلط شود تا کیفیت بالاتر برود. راه‌حل دیگر این است که دولت گندم های خوب مثل گندم خوزستان را جمع آوری کند و به دست تمام کارخانجات کشور برساند تا درنهایت آرد باکیفیت‌تری تولید شود. 
حاجی‌آقازاده تاکید کرد: اختلاط در بحث آرد بسیار مهم است، گندم خارجی اگر اختلاط نشود آرد مورد نظر به دست نمی آید. 
مدیر شرکت آرد طلایی پرند گفت: کارخانه آرد طلایی پرند در ماه دو بار از نانوایان دعوت میکند تا از نزدیک کارخانه را ببینند این موجب می‌شود تا هر شایعه ای که پخش میشود را قبول نکنند، روند تولید را مشاهده و نظر و پیشنهادهای خود را نیز به ما منتقل کنند.
وی درخصوص فعالیت در شرایط سخت اقتصادی افزود: همیشه باید خود را در سختی ها و خوشی ها پابرجا نگهداریم، قوی باشیم و پاپس نکشیم./لیماحسنی


http://iranmarasemnews.ir/fa/News/13087/افزایش-کیفیت-آرد-با-اختلاط-گندم-ضرورت-آموزش-نانوایان-سنتی
بستن   چاپ