با حضور رئیس اتاق اصناف ایران و تعدادی از روسای اتحادیه‌های صنفی تهران:
نشست بررسی برگزاری «نمایشگاهی به وسعت ایران» برگزار شد
پنجشنبه 16 بهمن 1399 - 09:18:44

ایران مراسم نیوز:  نشست بررسی برگزاری جشنواره فروش ویژه نوروزی «نمایشگاهی به وسعت ایران» با حضور رئیس اتاق اصناف ایران و تعدادی از روسای اتحادیه‌های صنفی تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز به نقل از اتاق اصناف تهران، نشست کارشناسی جشنواره فروش ویژه نوروزی “نمایشگاهی به وسعت ایران” با میزبانی اتاق اصناف ایران و با حضور، ابوالقاسم شیرازی رئیس اتحادیه پوشاک تهران، رسول شجری رئیس اتحادیه کفاشان دست‌دوز تهران، علی اژدرکش رئیس اتحادیه کفش‌های ماشینی تهران، سید علی اصغر بهبهانی رئیس اتحادیه کشباف و جوراب تهران، حسین آقا کوچکی رئیس اتحادیه پیراهن دوزان و پیراهن فروشان تهران، مصطفی احمدی رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار تهران و نائب رئیس اتحادیه سراجان تهران برگزار شد.

رئیس اتاق اصناف ایران در این نشست گفت: اصناف در دوره شیوع کرونا آسیب بسیار زیادی متحمل شدند، به طوری که در اسفندماه 98 خریدها روی دستشان ماند و با کاهش ارزش پول ملی و افزایش نرخ ارز توان اصناف در انبار، نگهداری و خرید جدید کاهش یافت، با این وجود کارنامه خوبی از ابتدای شیوع کرونا در ارتباط همکاری با دستگاه بهداشتی کشور و رعایت پروتکلها داشتیم.

سعید ممبینی در ادامه، اظهار کرد: این همکاری ها، گاها به 100 درصد رسید به این شکل که بعضی از صنوف کسب و کار خود را تعطیل کردندو بعضی از آنها مثل تالارها که پس از 10 ماه واحد صنفی خود را بازگشایی کردند و در حال حاضر تحت تاثیر بیماری کرونا و تغییر فرهنگ عمومی مشتری ندارند و به این ترتیب صنف تالارداران به طور جدی آسیب زیرساختی و زیربنایی دیدند. به این علت پیشبینی میشود برخی از ایشان ناگریز شغل خود را تغییر دهند که این خود مستلزم تحمل خسارت بیشتری است.

وی ادامه داد: یکی از کارهای مهم ما این بود که این آسیبها ادامه نیابد. بنابراین جابجاییهایی در گروههای شغلی ایجاد کردیم و به این ترتیب تا حدودی دستمان باز شد و با تکمیل پروتکلهای بهداشتی این اجازه را گرفتیم که بعضی از اصناف حتی در شرایط نارنجی و زرد با رعایت این پروتکلها به فعالیت خود ادامه دهند.

ممبینی گفت: در مقابل با توجه به آسیب جدی که نمایشگاههای عرضه مستقیم بر اصناف وارد میکردند نیز تلاش کردیم تا امسال برگزاری این نوع از نمایشگاهها ممنوع شود و در کمیته کرونا، برخی از نمایشگاههای تخصصی را هم زیر سوال بردیم که وزارت بهداشت نیز حمایت کردند و ایراد نمایشگاه های تخصصی در این است که باید بازدید کنندگان آن متخصص باشند و نباید موضوعی تخصصی داشته باشند. مثلا در نمایشگاه مبلمان، نیابد مردم عادی بروند و نمونه مبل ببینند و سفارش بگیرند بلکه باید اعضای تخصصی این صنف حضور داشته باشند.

رئیس اتاق اصناف ایران تصریح کرد: در مقابل ممنوعیتی که برای برگزاری نمایشگاههای عرضه مستقیم گرفتیم نیز باید خدماتی به مردم بدهیم تا نیاز آنها با قیمت پایین تامین شود. به این ترتیب به دنبال شکلگیری نمایشگاهی به وسعت ایران هستیم و از اتحادیهها نیز میخواهیم ضمن مشارکت در جشنواره نظارت خود بر واحدهای صنفی را بیشتر کنند تا آرامش بازار حفظ شود.

وی بیان کرد: اتحادیهها باید برنامه مدونی برای بازار اسفند داشته باشند و هرچه اینجا تصویب شود به کل کشور تسری میدهیم و در این حوزه باید جذابیت این طرح برای فروشندگان و مشتری نیز بالا باشد تا در سالهای بعد نیز این روال ادامه یابد.

ممبینی گفت: ما معتقد هستیم که این ظرفیت در اصناف وجود دارد و آنچه اهمیت دارد این است که بتوانید واحدهای صنفی را نسبت به مزیت برگزاری این جشنواره توجیه کنید و این جشنواره از یکم اسفند برگزار می شود و برای این طرح باید تبلیغات و بروشور ها آماده شود و به اطلاع عموم برسد.

در ادامه این نشست، علی اژدرکش، رئیس اتحادیه کفشهای ماشینی تهران با تقدیر از اقدامات اتاق اصناف ایران در متقاعد کردن دولت به ممنوعیت برگزاری نمایشگاههای عرضه مستقیم و جلوگیری از آسیب این نمایشگاهها بر اصناف، اظهار کرد: ما به عنوان کسبه بازار، امروز حاضر هستیم دست مشتری را هم ببوسیم که به مغازههایمان بیایند، بنابراین هر کاری لازم باشد از جمله فروش فوق العاده، تخفیف، هدیه ویژه و … برای کسب رضایت مشتری خواهیم کرد.

رسول شجری، رئیس اتحادیه کفشهای ماشینی نیز گفت: پیشنهاد تبلیغات ویژه و اطلاع رسانی ملی در سطح ملی برای برگزاری این جشنواره میتواند اعتماد به نفس را به واحدهای صنفی برگرداند چرا که واحدهای صنفی در سال جاری با توجه به شیوع کرونا به شدت آسیب دیدند، بنابراین مهمتر از مسائل اقتصادی ما نیاز داریم اعتماد به نفس اصناف را با برپایی چنین برنامههایی به ایشان برگردانیم تا کسب و کارهایشان رونق بگیرد.

علی بهرهمند، رئیس اتحادیه قنادان تهران بیان کرد: ما به روغن و شکر نیاز داریم. چرا که قیمت شکر 40 تا 50 درصد افزایش یافته است. لذا برای ارائه تخفیف به مشتریان ابتدا باید مواد اولیه ما تامین شود.

مصطفی احمدی، رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار تهران نیز در این نشست گفت: از ایده های جدید در پایین آوردن قیمت آجیل و خشکبار باید استفاده کرد و در خصوص همراهی در جشنواره و فروش فوقالعاده نیز توان اتحادیهها با هم متفاوت است که با تبلیغات گسترده محیطی میتوان نتیجه خوبی از آن گرفت.

ابوالقاسم شیرازی، رئیس اتحادیه پوشاک تهران نیز بیان کرد: اتحادیه ما 20 سال است که این تجربه را دارد و چند سالی اتاق اصناف تهران و مرکز اصناف جشنواره بهاره و فروش فوقالعاده را در کنار نمایشگاهها برگزار میکردیم. مشتریان نیز در نظرسنجی شرکت کرده و در پایان به فروشگاههای برتر جوایزی میدادیم. یکی از جوایز، تخفیف قابل توجهی در حق عضویت در اتحادیه بود یا سفر مشهد برای او در نظر میگرفتیم. این کار خوبی بود که در گذشته انجام شده است و میتواند امسال نیز در سطح گستردهتری انجام شود. ضمن این که فروش مجازی گسترده با مدیریت اتاق اصناف ایران نیز می تواند موثر و نتیجه بخش باشد.


http://iranmarasemnews.ir/fa/News/27228/نشست-بررسی-برگزاری-«نمایشگاهی-به-وسعت-ایران»-برگزار-شد
بستن   چاپ