کتاب «قرن صنعت غذا» رونمایی شد
چهارشنبه 8 بهمن 1399 - 16:00:58

ایران مراسم نیوز: در تازه ترین نشست کمیسیون بازرگانی داخلی اتاق ایران از کتاب «قرن صنعت غذا» رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز، این کتاب در قالب سه فصل تهیه شده که در آن سیر تکامل صنعت غذا در ایران، پیشگامان صنعت غذا و تصویرسازی از رویدادهایی که در یک قرن گذشته برای صنعت غذا روی داده است را مشاهده می کنیم.

این کتاب به همت محمدرضا جمشیدی تهیه شده و هدف اصلی آن تقدیر از نامداران و فعالان قرن صنعت غذای کشور است. در سه فصل این کتاب سیر تکامل صنعت غذای ایران، پیشگامان این صنعت و تصویرسازی از رویدادها و چگونگی اوج گیری محصولات مختلف غذای کشور را شاهد هستیم.

محمدرضا رمضانی، دبیرکل اتاق ایران تهیه این کتاب را اقدامی ارزشمد توصیف کرد و گفت: صنعت غذا در ایران با فرازو نشیب های زیادی روبه رو بوده و باید از زحمات بزرگان این صنعت تقدیر کنیم و از آنجا که صنعت غذا اهمیت بسیار زیادی در زندکی و حیات بشر دارد، اتاق ایران نیز همواره توجه خاصی روی آن داشته و آمادگی هرگونه همکاری و حمایت از فعالان این حوزه را دارد.

بر اساس اظهارات او اتاق ایران بر اساس قانون پیگیر مطالبات بخش خصوصی در سه قوه است و در حال حاضر نمایندگان آن در 135 مجمع، شورا و سازمان حضور دارند و سعی دارند از این طریق مطالبات اعضا و مجموعه بخش خصوصی را پیگیری کنند.

رمضانی ادامه داد: اتاق به نمایندگی از بخش خصوصی کشور جایگاه مهمی در قوه قانون گذاری دارد و باید سعی کند تا در مجلس یازدهم نیز روابط گسترده تری با نمایندگان مجلس برقرار کند. در این راستا کمیسیون های تخصصی اتاق ایران می توانند با کمیسیون های متناظر خود در مجلس به صورت مستمر و موثر ارتباط داشته باشند. بعد از حضور رئیس مجلس در نشست هیات نمایندگان اتاق ایران، توافق شد تا ارتباط برخطی بین این کمیسیون ها از هر دو طرف برقرار شود.

دبیرکل اتاق ایران در ادامه با اشاره به تقویت مرکز پژوهش های اتاق ایران و اهمیت توسعه همکاری ها بین این مرکز با کمیسیون های تخصصی اتاق ایران، تاکید کرد: مرکز پژوهش ها برای اینکه بتوانددر ماموریت های پژوهشی خود موفق عمل کند باید از تجربیات و دانش کمیسیون های تخصصی بهره ببرد، بنابراین ارتباط مستمر بین مرکز و بخش مطالعاتی کمیسیون ها بسیار مهم است.

او در ادامه به فعالیت های شورای راهبری بهبود محیط کسب وکار که به تازگی دراتاق ایران فعال شده است اشاره و تاکید کرد: از آنجا که موضوع برنامه هفتم توسعه در دستور کار قرار گرفته است، می توان از ظرفیت این شورا استفاده کرد و انتظارات بخش خصوصی درباره برنامه هفتم را در اختیار برنامه ریزان و تصمیم سازان قرار داد. این مهم با همکاری بین شورای راهبری و کمیسیون های تخصصی اتاق ایران محقق می شود. بدین ترتیب لازم است تا همکاری بین شورا و کمیسیون ها شکل بگیرد و تجربیات و رویکرد کمیسیون ها در اختیار شورا گذاشته شود.  


http://iranmarasemnews.ir/fa/News/27013/کتاب-«قرن-صنعت-غذا»-رونمایی-شد
بستن   چاپ