پایان مهر؛ آخرین فرصت ارسال آثار به سومین جایزه نوفه
سه شنبه 15 مهر 1399 - 08:15:15

ایران مراسم نیوز: مهلت ارسال آثار به سومین دوره جایزه نوفه تمدید شد و علاقه‌مندان تا پایان مهر جاری برای معرفی آثار خود به دبیرخانه این جایزه فرصت دارند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز،از دبیرخانه‌ جایزه‌ ادبی نوفه،مهلت ارسال آثار به سومین جایزه نوفه تا پایان مهر 99 تمدید شد.  سومین دوره‌ این جایزه، به انتخاب بهترین آثار تالیفی(رمان و داستان بلند) در حوزه گمانه‌زن که برای اولین بار در محدوده‌ی زمانی مهر 98 تا انتهای شهریور 99 به زبان فارسی منتشر شده‌اند، خواهد پرداخت.
همچنین در دو بخش جنبی دیگر، نوفه به بررسی آثار گمانه‌زن نوجوان و آثار ناتمام و منتشرنشده در قالب رمان و یا داستان بلند گمانه‌زن می‌پردازد و جوایز «رمان گمانه‌زن نوجوان» و «فصل اول» را به برگزیدگان این دو جایزه‌ جنبی، اعطا خواهد کرد.
بدین وسیله از تمام ناشران و نویسندگان ایران دعوت می‌شود تا پایان مهر 99 آثار واجد شرایط‌شان را به دبیرخانه‌ جایزه نوفه ارسال کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با نحوه‌ ارسال آثار و شرایط اولیه‌ آثار ارسالی می‌توانید با شماره تلفن 02166970270 تماس بگیرید یا به پایگاه اطلاع‌رسانی جایزه «نوفه» مراجعه کنند. 

درباره جایزه نوفه

جایزه نوفه یک جایزه‌ ادبی مستقل است که در سال 1396 به منظور اعتلای نشر ادبیات گمانه‌زن و تشویق ناشران و نویسندگان برای تألیف آثار گمانه‌زن، با همکاری نشر پیدایش و مجله سپید در ژانرهایی متفاوت از وحشت گرفته تا فانتزی، علمی‌تخیلی و جنایی پایه‌گذاری و نخستین دوره آن در سال 1397 برگزار شد. در نخستین دوره جایزه نوفه و در بخش اصلی جایزه، کتاب ما و را: سلسله جنایات بین کهکشانی نوشته محمدرضا ایدرم از نشر پیدایش، کتاب برگزیده انتخاب شد. سال گذشته نیز کتاب باران‌زاد اثر ضحی کاظمی، از نشر کتابسرای تندیس، جایزه نخست را دریافت کرد.

درباره ادبیات گمانه‌زن

ادبیات گمانه‌زن برگردانی از عبارت Speculative Fiction است، این عنوان توصیف کننده تمام سبک‌ها و زیرسبک‌هایی است که دنیایی متفاوت با دنیای واقعی را تصویر می‌کنند (ژانرهای فانتزی، کارآگاهی، علمی‌تخیلی و وحشت، زیر چتر این عبارت قرار می‌گیرند).

رابرت هاین‌لاین (1907 تا 1988)‌ نویسنده مشهور علمی‌تخیلی، این عبارت را در سال 1941 خلق کرده است و امروزه این واژه را برای توصیف داستان‌هایی استفاده می‌کنند که به واقعیت عینی و اصول متعارف داستان واقع‌گرا پایبند نیستند و تخیل را هسته مرکزی خود قرار می‌دهند. داستان‌هایی که به طور معمول به اسم ادبیات ژانری شناخته می‌شوند و پیش از این کمتر مورد توجه جوایز ادبی فارسی قرار می‌گرفتند.

 
 



http://iranmarasemnews.ir/fa/News/24481/پایان-مهر؛-آخرین-فرصت-ارسال-آثار-به-سومین-جایزه-نوفه
بستن   چاپ