کارگاه آموزشی؛
کارگاه آشپزی مطبخ ایرانی
پنجشنبه 16 آبان 1398 - 11:26:27
ایران مراسم نیوز: کارگاه آشپزی مطبخ ایرانی پنج‌شنبه 23 آبان  درموزه هفت چناراز ساعت 10 صبح الی 5 بعد از ظهر  با سخنرانی خانم ملاحت کامیار  مدرس و محقق آشپزی برگزار می شود. 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری-تحلیلی ایران مراسم نیوز، کارگاه آشپزی مطبخ ایرانی به شما کمک میکنه یک روز خوشمزه گردفودی رو داشته باشید و یه عالمه غذاهای سنتی رو که قبلا تو سفرهای  ایرانی بوده ولی الان فراموش شده در این جلسه آموزش داده می شوند. 

در پایان دوره گواهی توسط پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری صادر می شود.که به راحتی میتونید این غذاها رو هر جایی که تمایل داشتید با این مدرک آموزش بدید 

کارگاه آشپزی مطبخ ایرانی. با ترویج غذاهای فراموش شده ایرانی ( میراث غذا) غذاهای ایرانی آنقدر متنوع و بی شمار هستند که شاید نام خیلی از آنها حتی به گوشمان نخورده باشد یا حتی ریشه اصلی آنها را ندادیم.

گردفود در تلاش است تا با ترویج آشپزی ایرانی مردم را علاقه مند کند که در سفرهایشان بیشتر به سمت غذاهای محلی آن استان بروند.

سعی کردیم ابتدا غداهای محلی و سنتی را با کارگاه های آموزشیمان به درون خانه ها راه دهیم تا ذائقه ها را با انواع اقسام غذاها آشنا کنیم.

مدرس این کارگاه بانو سرآشپز ملاحت کامیاربا ذوق و سلیقه ی یک آشپز ایرانی لیست غذاهای این دوره از کارگاه را فراهم کرده اند 

سفره ای که از ابتدای پذیرایی میهمان تا انتها ما را همراهی میکند. از ابتدا که قبل از غدا نوشیدنی ای سرو میشود. تا انتها که حتی نوشیدنی برای هضم غذا نوشیده میشود.

خوشحالیم که میتوانیم یک سفره کامل ایرانی را به دوست داران غذاهای ایرانی ارایه بدهیم.


سر فصل های آموزش :

نوشیدنی خوش آمدگویی: خیار سکنجبین نعنا

پیش خوراک : بورانی خیار

غذاهای اصلی

بُکوتون دُکتون با قدمت 200 ساله

خورش مطنجن صفوی

شامی زردک 

دسر: حلوای سوهان

و معرفی یک نوشیدنی جهت هضم غذا می باشد. 

تخفیف ویژه برای خانواده های شهرداری و میراث فرهنگی و دانشجویان آشپزی و صنایع غذایی و گردشگری و هتلداری 

لینک ثبت نام :

https://evnd.co/uOa7b





http://iranmarasemnews.ir/fa/News/15931/کارگاه-آشپزی-مطبخ-ایرانی
بستن   چاپ